Bugün, Belediyemizin minik sporcularıyla beraberdik.

Bugün, Belediyemizin minik sporcularıyla beraberdik. Yarının büyük başarılarını şekillendirecek olan minik voleybol ve basketbolcularla güzel bir etkinliği paylaştık.

Öğrencilerimizin coşkusuna bizler de eşlik ederek, hediyelerimizle günlerini renklendirdik.

Heyecanlarıyla içimizi mutlulukla dolduran miniklerimizin eğitimlerinde ise en büyük gücü, öğrencilerimizin yanı sıra değerli velilerimizden alıyoruz. Bu noktada, katkılarıyla bize güç veren tüm velilerimize ve eğitmenlerimize teşekkür ederiz.

Kepsut Belediyesi olarak geleceğin şampiyonları için çocuklarımız ve gençlerimiz adına projelerimizi geliştirmeye devam edeceğiz. Değerli velilerimizle birlikte, eğitim ve öğretim alanındaki çalışmalarımızı daha da ileri taşıyarak çocuklarımızın potansiyellerini en üst düzeye çıkarmayı hedefliyoruz.

#voleybol#basket#kepsutbelediyesi

Önceki Kepsut Belediye Başkanımız İsmail Cankul Türkiye Hayvancılık Kooperatifleri Birliği (HAYKOOP) Balıkesir Bölge Birliği 20. Kuruluş Yılı Etkinliği kapsamında düzenlenen programa katıldı.