Kepsut Belediye Başkanımız İsmail Cankul Türkiye Hayvancılık Kooperatifleri Birliği (HAYKOOP) Balıkesir Bölge Birliği 20. Kuruluş Yılı Etkinliği kapsamında düzenlenen programa katıldı.

Çalışmalarıyla Tarım ve hayvancılığın merkezi Balıkesir’e 20 yıldır değer katmaya devam eden HAYKOOP’a yetiştiricilere sunduğu destek projeleri ve çalışmalarına olan katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Başarılarının devamını diliyor, nice başarılı yıllara hep birlikte ilerlemeyi temenni ediyoruz.

#haykoop#kepsut#balıkesir

Önceki Karne heyecanı yaşayan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.