Marmara Belediyeler Birliği’nin Altın Karınca Ödüllerinde Bölgenin en prestijli ödülünü aldık.

Marmara Bölgesi’nin temsilcisi konumundaki Marmara Belediyeler Birliği’nin Altın Karınca Ödüllerinde Bölgenin en prestijli ödülünü Vefalı Yurt Kepsut’umuza kazandırmanın gururunu yaşadık.

Sosyal Belediyecilikte Türkiye’de daima ilklerin öncülüğünü gerçekleştirerek insanımıza dokunan projelere imza attığımız projelerimize bir yenisini daha ekledik.

Ödüle layık görülen “Kamu Sivil İşbirliği” projemiz ile “insanı yaşat ki Devlet yaşasın anlayışı ile durmadan, yorulmadan gayret ile çalışmaya devam edeceğiz.

Bizlere bu ödülü layık gören Marmara Belediyeler Birliğine ve herzaman inanç ve desteklerini esirgemeyen Vefalı Yurt Kepsut’lu hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyoruz.

Önceki Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu ziyarette bulunduk.