Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu ziyarette bulunduk.

Vefalı Yurt Kepsut’umuz için hizmet yolunda bize herdaim güvenen ve desteğini eksik etmeyen Kepsut’lu hemşehrilerimiz için gece gündüz demeden ve durmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz.

İstanbul, Kocaeli ve ardından şimdide Ankara’da gerçekleştiridiğimiz görüşmeler devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede; Bakanlığımızın İlçemizde tamamlanan ve devam eden spor yatırımlarına vermiş olduğu desteklerden dolayı şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür etme imkanımız oldu.

Değerli bakanımızdan ilçemiz için hazırladığımız yeni projeler için de destek sözü aldık.

Tamamladığımız, devam eden ve yeni projeleri ilçemize kazandırmaya devam ediyoruz.

Başta değerli Bakanımız sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu ve bizi Ankara’da yalnız bırakmayan Balıkesir Ak Parti Milletvekilimiz sayın Pakize Mutlu Aydemir’e destek ve gayretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Önceki Tohum Bizden Bereketli Hasat sizden