Anasayfa  |  Site Haritası
Yükleniyor...
İlçemizde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı.
Ziyaretlerinden dolayı Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili Osman Öztürk ve Ekip arkadaşlarına teşekkür ederim.
Balıkesir Üniversitesine bağlı Kepsut MYO Finans Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerinin mezuniyet törenine katıldık.
Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu’nun tertiplediği 5. Bigadiç Et ve Süt Festivaline katıldık.
TOBB (Türkiye Odalalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu Büyükşehir Belediyesini ziyaretinde karşıladık.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklama yaptı.
Cumhurbaşkanımız ve Genelbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğa’ın teşrifleri ile gerçekleşen 28. Kızılcahamam İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldık.
Ak Parti Balıkesir Millet Vekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte Ankara’daki ziyaretlerimiz Çevre ve Şehircilik Bakan Yrd. Sayın Prof Dr. Mehmet Emin BİRPINAR ile devam etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail CANKUL AK Parti Genel Başkanvekili sayın Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti.
Ak Parti Balıkesir Millet vekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile Birlikte Ankara’da “Balıkesir Kültür Evi, Yöresel Ürünler Merkezi” nin açılışını gerçekleştirdik.
Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız sayın Mehmet Özhaseki ile istişare toplantısı gerçekleştirdik.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile Ankara’daki ziyaretlerimizde YSK Başkanı Hemşehrimiz Sayın Sadi Güven’i ziyarette bulunduk.
Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz Nisan ayı Olağan Meclis toplantısı 2. Birleşimini gerçekleştirildi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemizde yoğun ve coşkulu bir kalabalık ile kutlandı.
Akçaköy mahallemizde Sena&Yavuz çiftinin düğün cemiyetlerine katılarak mutluluklarını paylaştık
Kızıloluk mahallemiz sakinlerinin Hıdrellez hayırlarına katıldık,
İlçemiz sakinlerinden Latif Acar'ın cenaze merasimine katıldık. Bu vesile ile kendisine rahmet geride kalanlarına başsağlığı diliyorum.
Balıkesir Ak Parti eski Mv Kasım Bostan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.
Polis teşkilatımızın kuruluşunun 174. Yıldönümü nedeniyle Belediyemizce ilçe Emniyet Personeli ve Kurum Amirlerimiz ile düzenlediğimiz etkinlikte bir araya geldik.