Anasayfa  |  Site Haritası
Yükleniyor...
   Tüm Haberler
İHH Balıkesir İl Başkanı Erman Elhan ve ekibi Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul bugün güne Kalburcu Mahallemizde başladı. Sabah namazını Kalburcu Mahallemizde kıldı. Mahalle sakinleri ile birlikte simit ve çay ile kahvaltı yaparak sohbet ettiler.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Mahmudiye Mahallemizi ziyaret ederek mahalle sakinleri ile sohbet etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Hotaşlar mahallemizi ziyaret etti. Belediye çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye işçileri ile birlikte fidan dikti.
KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL KIRSAL MAHALLELERDE YAPILAN HİZMETLERİ YERİNDE İNCELİYOR.
Kepsut Belesiye Başkanı İsmail Cankul güne Eşeler Mahallemizi ziyaret ederek başladı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Ali Osman Sali parkında ilçede görev yapan imamlar ile kahvaltıda bir araya geldi.
Bengi Projesi kapsamında Oktay koçman Ortaokulunda kitap okuma etkinliğine düzenlendi.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul sabah namazında Yenice mahallemizde hemşehrilerimiz ile başladığı güne kahvaltıda kanaat önderlerimiz ile devam etti.
Sohbet hemşehrilerimizden çaylar Başkan Cankul'dan.
Kepsut Kaymakamı Murat Atıci ve Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankulilçemiz Cemaat ve Kanaat önderleri ile buluştu.
Asırlık "Ziraat Mektebi" Turizme KazandırılacakAsırlık "Ziraat Mektebi" Turizme KazandırılacakAsırlık "Ziraat Mektebi" Turizme Kazandırılacak
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Mevlana Celaleddin Rumi Hazretleri, vuslata erişinin 744. yıldönümü nedeni ile bir mesaj yayınladı.
Başarılı Güreşçimizden Başkan Cankul'a ziyaret.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Esnaf Buluşması’nda, 41 yılın üzerinde hizmet veren esnaflara plaket takdim etti.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul İlçemizde 1937-1939 yılları arasında Belediye Başkanşığı yapan ve 14.12.1988 de vefaat eden Belediye Başkanı Cemalettin Keçecioğlu'nun ölüm yıl dönümü nedeni ile mesaj yayınladı.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul güne Kapalı Pazar yerinde hemşehrilerimiz ile buluşarak başladı.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul,Başkan yardımcısı Feyzullah Uygur ilçede yapımı devam eden Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundular
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul güne Hotaşlar mahallemizde sabah namazı ile başladı.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Ali Osman Sali parkında Sivil Toplum Kuruluşlarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.