Anasayfa  |  Site Haritası
Yükleniyor...
   Tüm Haberler
Kepsut Anaokulu Öğrencileri Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret etti.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Başkan Cankul'u ziyaret etti.
125. Yıl YİBO Öğrencilerinden ziyaret
Şehrimize konfor güven ve yenilikler için hizmet etmeye devam ediyoruz.
Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan ziyaret
Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz Kasım Ayı Olağan Meclisi toplantısı gerçekleşti
Kepsut Belediye Başkanı ismail Cankuıl Belediye Başkan Adaylarını makamında kabul etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul 125. Yıl Yibo okulumuzda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliklerine katıldı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. yılı sebebi ile gerçekleştirilen anma töreni gerçekleştirildi
İlçemiz Doğalgaz çalışmaları hızla devam ediyor, Cumhuriyet meydanımızda tamamlanan başarılı testler sonucu meşalemizi yaktık. Vefalı Yurdumuza hayırlı olsun.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul''Elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden gencimiz Semih Sayar’ın İsaalan mahallemizde kılınan cenaze namazına katıldı
Balıkesir Orhanlı Çerkes Kültür Derneğinden Başkan Cankula ziyaret
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Kapalı Pazar yeririnde Vatandaşlarla Buluştu
İlçemize Doğlagaz Ulaştı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Ankara da gerçekkleştirilen Belediyeler Birliği Toplantısına Katıldı.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Ankara temaslarında Ak Parti Balıkesir Millet Vekili Adil Çelik'i ziyaret etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul İlçemizde devam eden asfaltlama çalışmalarını inceledi
Kepsut Belediye Başkanı ismail Cankul İnşaatı bitmek üzere olan İmam Hatip Lisesi dolayısı ile bir açıklama yaptı.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Kayacıklar Mahallemizi ziyaret etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ilçemizde devam eden asfaltlama çalışmalarını inceledi.