Kepsut Vefalı Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifimiz ile Kepsutlu hanımlar hünerli ellerini sergiliyor. Kooperatifimiz sayesinde ilçemizde kadınlarımız çeşitli kurslar aracılığı ile aldıkları mesleki eğitmleri ile üretim yapacaklar.
Kooperatifimizin ilk faaliyetlerini incelemek için ziyarette bılunan Balıkesir Valimiz Sn. Hasan Şıldak, Değerli eşi Fatmanur Şıldak, AK Parti Balıkesir Millet vekillerimiz sn. Pakize Mutlu Aydemir ve Sn. Belgin Uygur'a ziyaretlerinden dolayı şükranlarımızı sunarız.

Defne yavrumuza nefes olmak istiyoruz!
Sette Boyu Millet Bahçemizin 2. Etap çalışmaları hızla devam ediyor
Bereket büyüklerinizin yanındadır
Bayram temiliğimiz tamam!
"Tarımsal Üretim" faliyetlerimizde Reglas Süt otunun hasat vakti.
Efecan yavrumuzun yanındaydık
Vefalı Yurt Kepsut'umuza hizmet ve projeler ile ilgili çok güzel bir haftayı geride bıraktık.