DSİ Genel Müdürümüz Sayın Kaya Yıldız’ı ziyaret ettik.

AK Parti Balıkesir Milletvekilimiz Sayın Pakize Mutlu Aydemir ve İlçe Başkanımız Mehmet Yılmaz ile DSİ Genel Müdürümüz Sayın Kaya Yıldız’ı ziyaret ettik.
2021 yılı içerisinde Yatırım programına alınan Kepsut Barajımız ile ilgili istişarelerde bulunduğumuz DSİ Genel Müdürümüz Sayın Kaya Yıldız'a göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Vefalı Yurdumuz Kepsutlu hemşehrilerim adına şükranlarımızı sunuyorum.
Değerli hemşehrilerimize 2021 yılında Kepsut Barajımızın ihalesi yapılarak, gövde temelinin atılacağı müjdesini paylaşmaktan çok mutluyum.
Rabbim Liderimiz Recep Tayyip Erdoğanı, onun yolunda ülkemize eserler bırakmaya çalışan Değerli Bakanlarımız ve kıymetli bürokratlarımızı başımızdan eksik etmesin

Vefalı Yurt Kepsut'umuza hizmet ve projeler ile ilgili çok güzel bir haftayı geride bıraktık.
Bir projeyi daha başarmanın gururunu yaşıyoruz.
Çadırda mahsur kalan aileye köylüler ve belediye yardım etti
Gece gündüz demeden çalışıyoruz
Can dostlarımızı unutmuyoruz
Kepsut Barajı Projemiz 2021 yılı yatırım programına alınarak Resmi Gazete'de yayımlandı.
Ankara'daki temaslarımız devam ediyor
Başkan Cankul'dan pandemi savaşçılarına baklava