Can dostlarımızı unutmuyoruz

Korona virüs önlemleri kapsamında, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında Kepsut Belediyesi sokak hayvanlarını da unutmadı. Kepsut'ta çeşitli noktalardaki sokak hayvanlarına Başkan İsmail Cankul ve ekibi yemleme işlemi yaptı.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul da hafta sonu sahada çalışmaları incelerken sokak hayvanlarını da kendi elleriyle besledi. Ekibiyle birlikte beslenme noktalarını ziyaret eden Başkan Cankul, kendi elleriyle sokak hayvanlarını besledi. Başkan Cankul "Onlar bizim sevimli dostlarımız. Onların da haklarına saygı duyuyoruz. Küçük ve sevimli dostlarımızın ihtiyaçları için, onların hayatını kolaylaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oluşturduğumuz beslenme noktalarında yiyecek içecek bulamayan minik dostlarımız için mama bırakıyoruz. Birlikte yaşadığımız ve dünyayı birlikte paylaştığımız sokak hayvanlarının sokağa çıkma kısıtlamasında olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Vefalı Yurt Kepsut'umuza hizmet ve projeler ile ilgili çok güzel bir haftayı geride bıraktık.
DSİ Genel Müdürümüz Sayın Kaya Yıldız’ı ziyaret ettik.
Bir projeyi daha başarmanın gururunu yaşıyoruz.
Çadırda mahsur kalan aileye köylüler ve belediye yardım etti
Gece gündüz demeden çalışıyoruz
Kepsut Barajı Projemiz 2021 yılı yatırım programına alınarak Resmi Gazete'de yayımlandı.
Ankara'daki temaslarımız devam ediyor
Başkan Cankul'dan pandemi savaşçılarına baklava