pandemi toplantılarına katıldık

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ önderliğinde Belediye Başkanlarımız ile yaptığımız Pandemi konulu istişare toplantımızın ardından Balıkesir Valimiz Sn. Hasan ŞILDAK koordinasyonunda,
İl Emniyet Müdürümüz Sayın Hasan ONAR,
Jandarma Kıdemli Albay Tarık HEKİMOĞLU,
Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanı SG. Bnb. Sadun ÖZDEMİR, ilçe Kaymakamlarımız ve Belediye Başkanlarımız ile birlikte genişletilmiş "Şehrimizde Pandemi Önlemleri" konulu toplantımızı gerçekleştirerek bu süreçte şehrimizin ve milletimizin sağlığı için gereken önlem ve tedbirler hakkında verimli bir toplantı gerçekleştirdik.
@balikesirvaliligi
@balikesirbld

Vefalı Yurt Kepsut'umuza hizmet ve projeler ile ilgili çok güzel bir haftayı geride bıraktık.
DSİ Genel Müdürümüz Sayın Kaya Yıldız’ı ziyaret ettik.
Bir projeyi daha başarmanın gururunu yaşıyoruz.
Çadırda mahsur kalan aileye köylüler ve belediye yardım etti
Gece gündüz demeden çalışıyoruz
Can dostlarımızı unutmuyoruz
Kepsut Barajı Projemiz 2021 yılı yatırım programına alınarak Resmi Gazete'de yayımlandı.
Ankara'daki temaslarımız devam ediyor