İlçemizin her karışında hizmet için çalışıyoruz

Hizmet yolunda; önderimiz liderimiz Cumhurbaşkanımız ve Genelbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz laf üstüne laf koymanın değil, taş üstüne taş koymanın çabasındayız." Adabı ve hedefi ile hizmet üretmeye, çalışmaya devam ediyoruz.
İlçemiz 15 Temmuz Caddesi antik taş döşeme, Yenice mahalle asfalt çalışması ve BBB Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından yapılan Şehit Ayhan Yılmaz parkı en kısa zamanda tamamlanarak hizmete açılacak.
Çalışan ekiplerimiz teşekkür eder, bu hizmetleri ilçemize kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel Yılmaz'a Kepsutlu hemşehrilerim adına şükranlarımızı sunarım.
Büyükşehir Belediyemizden aldığımız güç ile birlikte başarıyoruz.

Vefalı Yurt Kepsut'umuza hizmet ve projeler ile ilgili çok güzel bir haftayı geride bıraktık.
DSİ Genel Müdürümüz Sayın Kaya Yıldız’ı ziyaret ettik.
Bir projeyi daha başarmanın gururunu yaşıyoruz.
Çadırda mahsur kalan aileye köylüler ve belediye yardım etti
Gece gündüz demeden çalışıyoruz
Can dostlarımızı unutmuyoruz
Kepsut Barajı Projemiz 2021 yılı yatırım programına alınarak Resmi Gazete'de yayımlandı.
Ankara'daki temaslarımız devam ediyor