7 noktada çalışma tüm hızıyla devam ediyor

İlçemizde yapılan hizmetler hemşehrilerimizin takdirini alıyor, şuan ilçemizde aynı anda 7 noktada çalışma tüm hızıyla devam ediyor, Hemşehrilerimize ve Esnafımıza göstermiş oldukları anlayış ve daha önemlisi desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Gücümüzü hemşehrilerimizden alıyoruz.
📍Panayır Caddesi
📍Sanayi Caddesi
📍Alparslan Türkeş Bulvarı
📍Burhan Alkan Bulvarı
📍Genişyol Caddesi
📍 5 Eylül Caddesi
📍 Oruçbey Caddesi

Büyükşehir Belediyemiz Eylül ayı meclis toplantımızı, Ayvalık Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirdik.
İlçe Kaymakamı Sn. Bilal Ölmez ile birlikte ilçemizde denetim ve tesbitler ile yapılan çalışmalarda ilçemizin Covid-19 ile mücadelede titizlikle çalışan Kadın girişimcilerine teşekkür belgesi takdim ettik
Panayır caddesi yolumuzun asfaltanması öncesinde alt yapı sağlamlaştırması tamamlanıyor
Çevre düzenlemeleri devam ediyor
lçemiz Panayır Caddesinde altyapı güçlendirme ve stabilizasyon çalışması en ince ayrıntıya kadar hesaplanarak yapılıyor, çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.
Yeni atanan Balıkesir DSİ Bölge Müdürü Nazım Koçak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk
Yeni atanan Balıkesir Orman Bölge Müdürümüz Birol Dündar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.
lçe Kaymakamı Sn. Bilal Ölmez ile birlikte ilçemizde Covid-19 önlem, tedbir ve bilgilendirmeleri için esnafımızı ziyaret ettik
Değerli Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın M. Muharrem Kasapoğlu'nun Balıkesire teşrifleri bizleri onurlandırdı
30 Ağustos İstiklal Savaşını Zafere dönüştüren tüm kahramanları, şehitleri ve gazilerini rahmet ve minnetle anıyoruz.