Almanya Gemmingen şehrinde Belediye Meclis üyesi değerli hemşehrimiz Mine hanım ve eşi Emrah Saraç'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.

Hemşehrilerimiz sayesinde belediyeler arasında kurulan bir dostluk oluştu.
Bizleri hediyesiyle onurlandıran Gemmingen Belediye Başkanı Timo Wolf beye teşekkür ederiz.
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar

Büyükşehir Belediyemiz Eylül ayı meclis toplantımızı, Ayvalık Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirdik.
İlçe Kaymakamı Sn. Bilal Ölmez ile birlikte ilçemizde denetim ve tesbitler ile yapılan çalışmalarda ilçemizin Covid-19 ile mücadelede titizlikle çalışan Kadın girişimcilerine teşekkür belgesi takdim ettik
Panayır caddesi yolumuzun asfaltanması öncesinde alt yapı sağlamlaştırması tamamlanıyor
Çevre düzenlemeleri devam ediyor
lçemiz Panayır Caddesinde altyapı güçlendirme ve stabilizasyon çalışması en ince ayrıntıya kadar hesaplanarak yapılıyor, çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.
Yeni atanan Balıkesir DSİ Bölge Müdürü Nazım Koçak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk
Yeni atanan Balıkesir Orman Bölge Müdürümüz Birol Dündar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.
7 noktada çalışma tüm hızıyla devam ediyor
lçe Kaymakamı Sn. Bilal Ölmez ile birlikte ilçemizde Covid-19 önlem, tedbir ve bilgilendirmeleri için esnafımızı ziyaret ettik
Değerli Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın M. Muharrem Kasapoğlu'nun Balıkesire teşrifleri bizleri onurlandırdı