İlçemizde son haftalarda aynı anda 7 noktasında ayrı çalışmalar devam ediyor

İlçemizde son haftalarda aynı anda 7 noktasında ayrı çalışmalar devam ediyor, Büyükşehir Belediyemizin desteği ile gece gündüz demeden aralıksız çalışan ekiplerimiz en kısa sürede tüm çalışmaları tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunacak. Bu süreçte değerli hemşehrilerimizin göstermiş oldukları anlayış ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim.

Büyükşehir Belediyemiz Eylül ayı meclis toplantımızı, Ayvalık Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirdik.
İlçe Kaymakamı Sn. Bilal Ölmez ile birlikte ilçemizde denetim ve tesbitler ile yapılan çalışmalarda ilçemizin Covid-19 ile mücadelede titizlikle çalışan Kadın girişimcilerine teşekkür belgesi takdim ettik
Panayır caddesi yolumuzun asfaltanması öncesinde alt yapı sağlamlaştırması tamamlanıyor
Çevre düzenlemeleri devam ediyor
lçemiz Panayır Caddesinde altyapı güçlendirme ve stabilizasyon çalışması en ince ayrıntıya kadar hesaplanarak yapılıyor, çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.
Yeni atanan Balıkesir DSİ Bölge Müdürü Nazım Koçak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk
Yeni atanan Balıkesir Orman Bölge Müdürümüz Birol Dündar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.
7 noktada çalışma tüm hızıyla devam ediyor
lçe Kaymakamı Sn. Bilal Ölmez ile birlikte ilçemizde Covid-19 önlem, tedbir ve bilgilendirmeleri için esnafımızı ziyaret ettik
Değerli Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın M. Muharrem Kasapoğlu'nun Balıkesire teşrifleri bizleri onurlandırdı