Kepsut Belediyesi Sosyal Tesisleri Misafirlerini ağırlıyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Syn Yücel Yılmaz ve Değerli eşi Mehtap hanfendi, Önceki dönem Ak Parti Balıkesir Mv Syn Kasım Bostan, Sındırgı Bld. Bşk. Ekrem Yavaş, Savaştepe Bld. Bşk. Turhan Şimşek, Havran Bld.Bşk Emin Ersoy, Bigadiç Bld. Bşk. İsmail Avcu ve BASKİ Genel Mdr. İzzet Günal eşleri ile birlikte Belediyemiz sosyal tesisimizde hemşehrilerimiz ile canlı müzik dinletisine katıldı. Değerli misafirlerimiz ziyaretleriyle onur kattılar, şükranlarımızı sunarız.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri gerçekleştirildi
Kaymakamımız Sn. Bilal Ölmez ile birlikte mahalle muhtarlarımız ile istişare toplantımızı gerçekleştirdik.
Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz Temmuz ayı olağan meclis toplantımızı gerçekleştirildi
Kepsut'lu hemşehrimiz, Karadeniz Ereğli Kaymakamı Sayın İsmail Çorumluoğlu'na bizleri ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz
İşlediğimiz bu topraklar Kepsut'umuz ve Ülkemiz'e katma değer kazandırıyor.
Başkan Cankul Kepsut Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti
Başkan Cankul Kepsut ilçe merkezinde devam eden çalışmaları inceledi
Temmuz 2020 Kepsut Belediyesi Olağan Meclis Toplantımız yapıldı
Sayın Valimiz Hasan Şıldak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk