15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri gerçekleştirildi

Bu millet demokrasiyi 15 Temmuz'da bütün dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bir tek şeyi hesaba katmadı; egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!
Gururumuz, kahramanlarımız 15 Temmuz şehitlerimizi, darbecilerin durdurulmasının 4. sene-i devrinde dualarla, hasret ve özlemle anıyoruz.
15 Temmuz kahraman Türk milletinin demokrasi bayramıdır. Kutlu olsun.
Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir.

Kepsut Belediyesi Sosyal Tesisleri Misafirlerini ağırlıyor.
Kaymakamımız Sn. Bilal Ölmez ile birlikte mahalle muhtarlarımız ile istişare toplantımızı gerçekleştirdik.
Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz Temmuz ayı olağan meclis toplantımızı gerçekleştirildi
Kepsut'lu hemşehrimiz, Karadeniz Ereğli Kaymakamı Sayın İsmail Çorumluoğlu'na bizleri ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz
İşlediğimiz bu topraklar Kepsut'umuz ve Ülkemiz'e katma değer kazandırıyor.
Başkan Cankul Kepsut Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti
Başkan Cankul Kepsut ilçe merkezinde devam eden çalışmaları inceledi
Temmuz 2020 Kepsut Belediyesi Olağan Meclis Toplantımız yapıldı
Sayın Valimiz Hasan Şıldak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk