Kepsut'ta pandemi döneminde maske diken bayan kursiyerlere Kaymakam Bilal Ölmez ve Başkan İsmail Cankul başarı belgesi verdi.

Kepsut'ta maske diken bayanlara teşekkür belgesi

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde bulunan Balmek Kurs binasında pandemi dönemi boyunca kaymakamlık ve belediye başkanlığına maske üreten Balmek kursiyerlerine Kaymakam Bilal Ölmez ve Başak İsmail Cankul tarafında teşekkür belgesi verildi. Belge töreninde konuşan Başkan Cankul, "Biz Türkler olarak diğer milletten en önemli farklarımız Milli Mücadelemizi 7 den 70 "Devlet Ebed Müddet" bilincinde olmamızdır. Anadolu'da ilk Türk devletleri kurulmaya başladığından buyana milli mücadelemizde Anadoluyu kadınlarımız çileleriyle sevinçleriyle kilim gibi dokumuştur. Anadolu kadınları anne merhametinin zirvesine hangi renk hangi ırk olursa olsun herkese göstermiş yeryüzünde iyiliğin hoşgörünün sembolü olmuşlardır. O analar ki vatan büyütürler yüreklerinde. Bugünde dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu pandemi süresince yılmadan yorulmadan ilçemiz BALMEK kurs binasında ilk günden buyana maske dikerek ilçemiz ve ülkemize eşsiz bir emek ve destek vermişlerdir. Belediyemiz olarak tüm ihtiyaçlarını giderdiğimiz kursumuzda bugüne kadar 130 bin maske dikerek dağıtımı gerçekleşmiştir. Kaymakamımız Bilal Ölmez ile birlikte ziyaret ederek emekçi kardeşlerimize teşekkürlerimizi sunduk, günün anısına Kaymakamlığımız ve Belediyemiz adına teşekkür belgelerimizi sunduk. Bizler biliyoruz ki onlara Ne kadar teşekkür etsek az. Allah hepsinden razı olsun.

Kepsut Belediyesi Sosyal Tesisleri Misafirlerini ağırlıyor.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri gerçekleştirildi
Kaymakamımız Sn. Bilal Ölmez ile birlikte mahalle muhtarlarımız ile istişare toplantımızı gerçekleştirdik.
Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz Temmuz ayı olağan meclis toplantımızı gerçekleştirildi
Kepsut'lu hemşehrimiz, Karadeniz Ereğli Kaymakamı Sayın İsmail Çorumluoğlu'na bizleri ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz
İşlediğimiz bu topraklar Kepsut'umuz ve Ülkemiz'e katma değer kazandırıyor.
Başkan Cankul Kepsut Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti
Başkan Cankul Kepsut ilçe merkezinde devam eden çalışmaları inceledi