İlçemize kazandırdığımız önemli bir proje daha başladı.

İlçemiz 15 Temmuz Şehitleri Caddemizin "Prestij Caddesi" ile ilgili çalışmalarımız başladı.
Caddemizde elektrik direkleri ve tellerin kaldırılması, yol genişletme çalışmaları kapsamında istimlak yapılması Balıkesir Büyükşehir Belediyemizin desteği ile hayata geçiriliyor.
Bugün caddedeki esnafımız ile tek tek görüşerek istişarede bulunduk, ortak paydada en güzel, en konforlu ve modern bir cadde olması için el birliği ile projemizi tamamlayacağız.
Esnaflarımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim.
Projemiz çok kısa bir sürede tamamlanacak ve hem vatandaşımız hemde esnafımızın takdirini alacak inşallah.
Her şey Vefalı Yurt Kepsut'umuz için, Hep birlikte başarıyoruz.

Beyköy mahallemizde "Genç Çiftçiler" programı yapıldı
Büyükşehir Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile birlikte haşere ile mücadele kapsamında ilaçlama çalışmalarımız devam ediyor.
Kepsut'ta pandemi döneminde maske diken bayan kursiyerlere Kaymakam Bilal Ölmez ve Başkan İsmail Cankul başarı belgesi verdi.
Projeler hızla hayata geçiriliyor
Şehidimiz var
Ekiplerimiz haşere ile mücadeleye aralıksız devam ediyor, ilaçlama ekibimiz sivrisinek ilaçlamalarını gece boyunca sürdürüyor.
B.B.B. sayın Yücel Yılmaz ilçemizi ziyaret etti
Kepsut Belediyesi can dostlarını unutmadı
Kepsut'ta virüs için maske üretimi
85 yaşındaki Osman amca kuzusunu ihtiyaç sahiplerine bağışladı