Kepsut Belediyesi can dostlarını unutmadı

Kepsut Belediyesi korona virüs salgını nedeniyle aç kalan kedi ve köpeklere ilçe genelinde yem noktaları kurarak, sokak hayvanlarına yem veriyor.

Kepsut Belediyesi, Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kovid 19 salgını sebebi ile kapalı olan iş yerleri ve vatandaşların evlerinde bulunması sebebi ile hayvanlarının yaşamlarını sürdürebilmesi için ilçe genelinde hayvanların bulundukları noktalara mama bıraktı. Kepsut Belediyesine bağlı ekiplerin mama verme işlemi Kepsutlu vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
Konu ile ilgili açıklama yapan Kepsut Belediye Başkanı ismail Cankul ''Korona virüs (Kovid 19) pandemi salgını sebebi ile işyerlerimiz kapalı ve vatandaşlarımız evlerinde duruyor. sokaklarda yaşayan hayvanların ihtiyaçlarını da belediye olarak düşünmek durumundayız. bu sebep ile ilçemizde belirlediğimiz noktalara beslenme noktaları oluşturarak sokak hayvanlarının aç kalmasının diye bazı noktalara yem kapları koyarak can dostlarımızın aç kalmasının önüne geçtik'' dedi.

SERVİK KANSERİ FARKINDALIK AYI
ENERJİ VERİMLİLİĞİ
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yücel Yılmaz İlçemizi ziyaret etti
MHP İl Başkanımız Ekrem Gökay Yüksel, MHP ilçe Başkanımız Tuncay Kılınç ve ziyareti.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıldönümü kutlu olsun
ilçemiz için en iyisini en güzelini yapmak için gece gündüz çalışıyoruz.
pandemi toplantılarına katıldık
Muhtarlar Günü
#ışıklaryanıyor
İlçemizin her karışında hizmet için çalışıyoruz