Kepsut Belediyesi can dostlarını unutmadı

Kepsut Belediyesi korona virüs salgını nedeniyle aç kalan kedi ve köpeklere ilçe genelinde yem noktaları kurarak, sokak hayvanlarına yem veriyor.

Kepsut Belediyesi, Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kovid 19 salgını sebebi ile kapalı olan iş yerleri ve vatandaşların evlerinde bulunması sebebi ile hayvanlarının yaşamlarını sürdürebilmesi için ilçe genelinde hayvanların bulundukları noktalara mama bıraktı. Kepsut Belediyesine bağlı ekiplerin mama verme işlemi Kepsutlu vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
Konu ile ilgili açıklama yapan Kepsut Belediye Başkanı ismail Cankul ''Korona virüs (Kovid 19) pandemi salgını sebebi ile işyerlerimiz kapalı ve vatandaşlarımız evlerinde duruyor. sokaklarda yaşayan hayvanların ihtiyaçlarını da belediye olarak düşünmek durumundayız. bu sebep ile ilçemizde belirlediğimiz noktalara beslenme noktaları oluşturarak sokak hayvanlarının aç kalmasının diye bazı noktalara yem kapları koyarak can dostlarımızın aç kalmasının önüne geçtik'' dedi.

Projeler hızla hayata geçiriliyor
Şehidimiz var
Ekiplerimiz haşere ile mücadeleye aralıksız devam ediyor, ilaçlama ekibimiz sivrisinek ilaçlamalarını gece boyunca sürdürüyor.
B.B.B. sayın Yücel Yılmaz ilçemizi ziyaret etti
Kepsut'ta virüs için maske üretimi
85 yaşındaki Osman amca kuzusunu ihtiyaç sahiplerine bağışladı
Belediye başkanları ve rektörlerden "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına destek