85 yaşındaki Osman amca kuzusunu ihtiyaç sahiplerine bağışladı

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Osman Yıldız, 6 kuzusundan birini "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına bağışlayarak destekte bulundu.

Yenice Mahallesi'nde yaşayan Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na bağış yapmaya karar verdi.

Geçimini sağladığı 6 koyundan biri olan 750 lira değerindeki kuzusunu ilçedeki bir kasaba satarak parasını kampanya hesabına yatırdı.

Yıldız, AA muhabirine, "6 kuzumdan birini vermek istiyorum. Ben de kampanyaya katılmak istiyorum. Memleketimize hayırlı olsun Allah bizi korusun." dedi.

Osman Yıldız'ın eşi Fatma Yıldız da "Katkımız olsun istedik, hastalarımıza şifa olsun istiyorum, Allah'ın izniyle bu günlerde gelip geçecek." ifadesini kullandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıldönümü kutlu olsun
ilçemiz için en iyisini en güzelini yapmak için gece gündüz çalışıyoruz.
pandemi toplantılarına katıldık
Muhtarlar Günü
#ışıklaryanıyor
İlçemizin her karışında hizmet için çalışıyoruz