85 yaşındaki Osman amca kuzusunu ihtiyaç sahiplerine bağışladı

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Osman Yıldız, 6 kuzusundan birini "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına bağışlayarak destekte bulundu.

Yenice Mahallesi'nde yaşayan Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na bağış yapmaya karar verdi.

Geçimini sağladığı 6 koyundan biri olan 750 lira değerindeki kuzusunu ilçedeki bir kasaba satarak parasını kampanya hesabına yatırdı.

Yıldız, AA muhabirine, "6 kuzumdan birini vermek istiyorum. Ben de kampanyaya katılmak istiyorum. Memleketimize hayırlı olsun Allah bizi korusun." dedi.

Osman Yıldız'ın eşi Fatma Yıldız da "Katkımız olsun istedik, hastalarımıza şifa olsun istiyorum, Allah'ın izniyle bu günlerde gelip geçecek." ifadesini kullandı.

Projeler hızla hayata geçiriliyor
Şehidimiz var
Ekiplerimiz haşere ile mücadeleye aralıksız devam ediyor, ilaçlama ekibimiz sivrisinek ilaçlamalarını gece boyunca sürdürüyor.
B.B.B. sayın Yücel Yılmaz ilçemizi ziyaret etti
Kepsut Belediyesi can dostlarını unutmadı
Kepsut'ta virüs için maske üretimi
Belediye başkanları ve rektörlerden "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına destek