Belediye başkanları ve rektörlerden "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına destek

BursaBalıkesirKütahyaÇanakkale ve Yalova'da belediye başkanları ve rektörler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına destek verdi.

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bir maaşını bağışladığını duyurdu.

MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz da partisinden belediye meclisinde görev alan üyelerin huzur haklarıyla bu seferberliğe destekte bulunacağını bildirdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, sosyal medya hesabından, 6 maaşını bağışladığı bilgisini paylaştı.

Kampanyaya Balıkesir'in ilçelerinden de destek geldi. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan AvcıKaresi Belediye Başkanı Dinçer OrkanKepsut Belediye Başkanı İsmail CankulSındırgı Belediye Başkanı Ekrem YavaşHavran Belediye Başkanı Emin Ersoyİvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ve Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ikişer maaşla kampanyaya katkı sağladıklarını bildirdi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Çanakkale'nin Lapseki ilçesi Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Yalova Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun birer, Yalova'nın Çiftlikköy ilçesi Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar da "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına iki maaşla destek olduklarını açıkladı

Bereket büyüklerinizin yanındadır
Bayram temiliğimiz tamam!
"Tarımsal Üretim" faliyetlerimizde Reglas Süt otunun hasat vakti.
Efecan yavrumuzun yanındaydık
Vefalı Yurt Kepsut'umuza hizmet ve projeler ile ilgili çok güzel bir haftayı geride bıraktık.
DSİ Genel Müdürümüz Sayın Kaya Yıldız’ı ziyaret ettik.
Bir projeyi daha başarmanın gururunu yaşıyoruz.
Çadırda mahsur kalan aileye köylüler ve belediye yardım etti