Kepsut Belediyesi kapalı kalan kendi işyerlerinden kira almayacak

Balıkesir'in Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, yeni tip korona virüs (kovid-19) tedbirleri kapsamında belediyenin kiracısı olan işletmelerden kapalı kaldıkları sürece kira almayacaklarını açıkladı.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, korona virüse karşı her türlü tedbiri aldıklarını ve ilçedeki toplu kullanım alanlarını dezenfekte ettiklerini bildirdikten sonra yaptığı açıklamada, "Devletimiz her türlü tedbiri almaktadır. Bizlerde üstümüze düşeni yapmak durumundayız. Vatandaşlarımız mümkün olmadıkça dışarıya çıkmasınlar. Kırsal ve merkez mahallelerimizde belediyemizin kiracısı olan ve genelge kapsamında kapalı olan işletmelere encümen karı alınarak kapalı kaldıkları süre boyunca kira ertelemesi yapacağız' dedi

Beyköy mahallemizde "Genç Çiftçiler" programı yapıldı
Büyükşehir Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile birlikte haşere ile mücadele kapsamında ilaçlama çalışmalarımız devam ediyor.
Kepsut'ta pandemi döneminde maske diken bayan kursiyerlere Kaymakam Bilal Ölmez ve Başkan İsmail Cankul başarı belgesi verdi.
İlçemize kazandırdığımız önemli bir proje daha başladı.
Projeler hızla hayata geçiriliyor
Şehidimiz var
Ekiplerimiz haşere ile mücadeleye aralıksız devam ediyor, ilaçlama ekibimiz sivrisinek ilaçlamalarını gece boyunca sürdürüyor.
B.B.B. sayın Yücel Yılmaz ilçemizi ziyaret etti
Kepsut Belediyesi can dostlarını unutmadı
Kepsut'ta virüs için maske üretimi