BALIKESİR TARIM FUARI 2020

Tarihler: 12 - 15 Mart  2020
Resmi Açılış: 12 Mart  Saat: 13:30
Ziyaret Saatleri: 10:00 - 19:00
Organizatör: Atlas Uluslararası Fuarcılık LTD. ŞTİ.

Balıkesir'de düzenlenecek olan Balıkesir Tarım ve Hayvancılık Fuarına 250 firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla 70 ilden gelen yaklaşık 150 bin ziyaretçiyi Balıkesir'de buluşturmayı başarmıştır.

Fuarımızın amacı tarım ve hayvancılığın daha iyi seviyelere gelmesi, yaygınlaştırılması ve tarımla uğraşan çiftçilerimizin, hayvancılık sektörünün, sektördeki gelişmeleri, makina ve teçhizatlarını yakından takip etmelerini sağlamaktır.

Tarımsal üretimde verimlilik ve kaliteyi, önemli ölçüde etkileyen, modern alet ve makina ile diğer tarımsal girdilerin, sergileneceği ve alım-satım, bilgi alışverişinin, imkanının elde edileceği tarım fuarında, yeni teknoloji ürünü traktörler, biçer döverler, toprak işleme, ekim dikim makinaları, modern sulama aletleri, makina ve ekipmanları, hayvancılıkla ilgili modern ekipmanları, tohum, yem ve katkı maddeleri, ilaç, gübre, alet ve ekipmanları, diğer tarımsal alet ekipmanları görme değerlendirme alım ve satım imkanları oluşacaktır.

Siz de ürünlerinizi daha geniş bir kitleye tanıtmak ve pazar payınızı arttırmak istiyorsanız, Balıkesir'de organize edilen Balıkesir Tarım Fuarı' nda yerinizi alınız...

T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI

BALIKESİR İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ

TÜRKİYE ZİRAAT ODALARI BİRLİĞİ

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

KEPSUT BELEDİYESİ

TÜRKİYE TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ

BALIKESİR SANAYİ ODASI

BALIKESİR TİCARETİ ODASI

BALIKESİR İLİ DAMIZLIK SIĞIR YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ

BALIKESİR BÖLGESİ HAYVANCILIK KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ

BALIKESİR ESNAF VE  SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ

Balıkesir Kepsut Fuar Merkezi - Kepsut/Balıkesir

Vefa projesi 2015 yılından bu yana Kepsut'ta var
Kepsut'ta dezenfekte seferberliği
Kepsut Belediyesi kapalı kalan kendi işyerlerinden kira almayacak
Nihat Hatipoğlu, Kepsut'ta Mevlidi Nebi konferansı verdi
Geleceğe Nefes, Bugün Fidan Yarın Nefes
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 81. yıl dönümü dolayısı ile çelenk sunma töreni gerçekleşti
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yıldönümü münasebetiyle çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
Bengi Projesi kapsamında Kepsut Hasan Basri Çantay İmam Hatip Ortaokulu'nda kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi
BELEDİYE BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ekim ayı ikinci oturumunda Barış Pınarı Harekatı’na destek kararı çıktı.