Geleceğe Nefes, Bugün Fidan Yarın Nefes

“Geleceğe Nefes, Bugün Fidan Yarın Nefes”
🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın desteği ile Türkiye'nin 2023 noktasında Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda başlatılan "Geleceğe Nefes" seferberliği çerçevesinde 11 Kasım saat 11.11'de 11 milyon fidan toprakla buluştu.
Kepsut olarak başta öğrencilerimiz olmak üzere, Kepsut Meslek yüksek Okulu, Sivil toplum kuruluşlarımız, Vatandaşlarımız ve Daire amirlerimizin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte Eyüpbükü Mahallemiz Bekirpınarı mevkiinde 20,0 Hektar alanda 16.000 fidan toprakla buluştu.
Kaymakamımız sayın Bilal Ölmez'e desteklerinden dolayı, ve seferberliğe katılan tüm gönüllülerimize yürekten teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.

Nihat Hatipoğlu, Kepsut'ta Mevlidi Nebi konferansı verdi
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 81. yıl dönümü dolayısı ile çelenk sunma töreni gerçekleşti
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yıldönümü münasebetiyle çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
Bengi Projesi kapsamında Kepsut Hasan Basri Çantay İmam Hatip Ortaokulu'nda kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi
BELEDİYE BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ekim ayı ikinci oturumunda Barış Pınarı Harekatı’na destek kararı çıktı.
Gaziler Günü kutlandı
Kepsut Belediyesi Muharrem Ayı dolayısıyla, kapalı pazar yerinde 8 bin kişiye aşure dağıttı.
5 Eylül Kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında Halk Konseri düzenlendi
5 Eylül Kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında atlı spor gösterileri yapıldı