Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 81. yıl dönümü dolayısı ile çelenk sunma töreni gerçekleşti

Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 81. yıl dönümü dolayısı Kepsut Kaymakamı Bilal Ölmez, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, daire amirleri,öğretmen, öğrenci ve vatandaşlarımızın katılımı ile çelenk sunma törenini gerçekleştirildi. Kepsut belediye Başkanı İsmail Cankul ''Vefatının 81. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakarca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, minnetle yad ediyorum'' dedi.

Nihat Hatipoğlu, Kepsut'ta Mevlidi Nebi konferansı verdi
Geleceğe Nefes, Bugün Fidan Yarın Nefes
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yıldönümü münasebetiyle çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
Bengi Projesi kapsamında Kepsut Hasan Basri Çantay İmam Hatip Ortaokulu'nda kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi
BELEDİYE BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ekim ayı ikinci oturumunda Barış Pınarı Harekatı’na destek kararı çıktı.
Gaziler Günü kutlandı
Kepsut Belediyesi Muharrem Ayı dolayısıyla, kapalı pazar yerinde 8 bin kişiye aşure dağıttı.
5 Eylül Kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında Halk Konseri düzenlendi
5 Eylül Kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında atlı spor gösterileri yapıldı