Kepsut Belediyesi Muharrem Ayı dolayısıyla, kapalı pazar yerinde 8 bin kişiye aşure dağıttı.

Kapalı pazar yerinde yapılan aşure hayrına çok sayıda Kepsutlu vatandaş katıldı. Başkan İsmail Cankul Aşure Hayrı sonrasında yaptığı açıklamada, “Muharrem ayı ve aşure günlerinin Türk-İslam geleneğindeki yeri büyüktür. İnsanlık tarihinin birçok önemli hadisesi muharrem ayının onuncu günü meydana gelmiştir. Kepsut’lu hemşirelerimizin ve İslam aleminin Muharrem Ayını kutluyorum. Şu an burada 8 bin kişiye aşure hazırladık.Bereketli bir aydayız. İnşallah bu ayın feyzinden ve bereketinden hepimiz faydalanırız. Ramazan ayından sonra İlahi bereket ve feyzin, Rabbani ihsan ve keremin bollaştığına inanılan Muharrem ayında Aşure tatlısı yapılmaktadır” şeklinde konuştu.
Kepsut Belediyesi Muharrem Ayı dolayısıyla Kapalı pazar yerinde düzenlenen aşure hayrına Kepsut Kaymakam Vekili Bilal Ölmez, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Belediye Başkan Yardımcısı Feyzullah Uygur, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Nihat Hatipoğlu, Kepsut'ta Mevlidi Nebi konferansı verdi
Geleceğe Nefes, Bugün Fidan Yarın Nefes
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 81. yıl dönümü dolayısı ile çelenk sunma töreni gerçekleşti
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yıldönümü münasebetiyle çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
Bengi Projesi kapsamında Kepsut Hasan Basri Çantay İmam Hatip Ortaokulu'nda kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi
BELEDİYE BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ekim ayı ikinci oturumunda Barış Pınarı Harekatı’na destek kararı çıktı.
Gaziler Günü kutlandı
5 Eylül Kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında Halk Konseri düzenlendi