Kepsut Belediyesi Muharrem Ayı dolayısıyla, kapalı pazar yerinde 8 bin kişiye aşure dağıttı.

Kapalı pazar yerinde yapılan aşure hayrına çok sayıda Kepsutlu vatandaş katıldı. Başkan İsmail Cankul Aşure Hayrı sonrasında yaptığı açıklamada, “Muharrem ayı ve aşure günlerinin Türk-İslam geleneğindeki yeri büyüktür. İnsanlık tarihinin birçok önemli hadisesi muharrem ayının onuncu günü meydana gelmiştir. Kepsut’lu hemşirelerimizin ve İslam aleminin Muharrem Ayını kutluyorum. Şu an burada 8 bin kişiye aşure hazırladık.Bereketli bir aydayız. İnşallah bu ayın feyzinden ve bereketinden hepimiz faydalanırız. Ramazan ayından sonra İlahi bereket ve feyzin, Rabbani ihsan ve keremin bollaştığına inanılan Muharrem ayında Aşure tatlısı yapılmaktadır” şeklinde konuştu.
Kepsut Belediyesi Muharrem Ayı dolayısıyla Kapalı pazar yerinde düzenlenen aşure hayrına Kepsut Kaymakam Vekili Bilal Ölmez, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Belediye Başkan Yardımcısı Feyzullah Uygur, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

5 Eylül Kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında Halk Konseri düzenlendi
5 Eylül Kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında atlı spor gösterileri yapıldı
30 Ağustos zafer Bayramı Kutlandı
İlçemizde Bayramlaşma Gerçekleştirildi.
Emtia Payanayırı ektikinlikleri kapsamında halk konseri gerçekleştirildi.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri.yapıldı
8 Ağustos’ta düzenlenecek olan geleneksel Yağlı Pehlivan güreşlerimiz için tüm hazırlıklarımız devam ediyor
ÇOCUKLARIMIZA YÜZME EĞİTİMİ
İlçemizde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı.
Ziyaretlerinden dolayı Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili Osman Öztürk ve Ekip arkadaşlarına teşekkür ederim.