30 Ağustos zafer Bayramı Kutlandı

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Yaptığı açıklamada ''

İlçemiz Cumhuriyet Meydanında Kepsut Kaymakam Vekili ve Dursunbey Kaymakamı Emrullah Temizkan, daire amirleri ve vatandaşlarımızın katılımı ile 30 Ağustos zafer Bayramını kutladık. 30 Ağustos zaferi, tarih arasında bir millet tarafından tamamen benimsenen bir fikrin ne kadar kadir ve ne kadar muhyi bir kuvvet olduğunun en güzel misali olarak kalacaktır.Zafer Bayramımız kutlu olsun.'' dedi.

Nihat Hatipoğlu, Kepsut'ta Mevlidi Nebi konferansı verdi
Geleceğe Nefes, Bugün Fidan Yarın Nefes
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 81. yıl dönümü dolayısı ile çelenk sunma töreni gerçekleşti
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yıldönümü münasebetiyle çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
Bengi Projesi kapsamında Kepsut Hasan Basri Çantay İmam Hatip Ortaokulu'nda kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi
BELEDİYE BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ekim ayı ikinci oturumunda Barış Pınarı Harekatı’na destek kararı çıktı.
Gaziler Günü kutlandı
Kepsut Belediyesi Muharrem Ayı dolayısıyla, kapalı pazar yerinde 8 bin kişiye aşure dağıttı.
5 Eylül Kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında Halk Konseri düzenlendi