Emtia Payanayırı ektikinlikleri kapsamında halk konseri gerçekleştirildi.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ''1-8 Ağustos tarihleri arasında düzenlediğimiz Kepsut Güz Emtia Panayırımız başladığı günden buyana hemşehrilerimizin ve misafirlerimizin büyük ilgi ve beyenisi ile devam ediyor.
Etkinlikler kapsamında güreş alanımızda düzenlediğimiz Halk Konserinde Bilal Sonses, Berna Durmaz ve Sevtu’un sahne alması ile binlerce hemşehrilerimiz ve misafirlerimiz unutulmaz bir gece yaşadı. Düzenlediğimiz etkinliklere katılım ve desteklerinden dolayı hemşehrilerimize teşekkür ederim.'' dedi.

Nihat Hatipoğlu, Kepsut'ta Mevlidi Nebi konferansı verdi
Geleceğe Nefes, Bugün Fidan Yarın Nefes
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 81. yıl dönümü dolayısı ile çelenk sunma töreni gerçekleşti
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yıldönümü münasebetiyle çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
Bengi Projesi kapsamında Kepsut Hasan Basri Çantay İmam Hatip Ortaokulu'nda kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi
BELEDİYE BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ekim ayı ikinci oturumunda Barış Pınarı Harekatı’na destek kararı çıktı.
Gaziler Günü kutlandı
Kepsut Belediyesi Muharrem Ayı dolayısıyla, kapalı pazar yerinde 8 bin kişiye aşure dağıttı.
5 Eylül Kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında Halk Konseri düzenlendi