Emtia Payanayırı ektikinlikleri kapsamında halk konseri gerçekleştirildi.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ''1-8 Ağustos tarihleri arasında düzenlediğimiz Kepsut Güz Emtia Panayırımız başladığı günden buyana hemşehrilerimizin ve misafirlerimizin büyük ilgi ve beyenisi ile devam ediyor.
Etkinlikler kapsamında güreş alanımızda düzenlediğimiz Halk Konserinde Bilal Sonses, Berna Durmaz ve Sevtu’un sahne alması ile binlerce hemşehrilerimiz ve misafirlerimiz unutulmaz bir gece yaşadı. Düzenlediğimiz etkinliklere katılım ve desteklerinden dolayı hemşehrilerimize teşekkür ederim.'' dedi.

Gaziler Günü kutlandı
Kepsut Belediyesi Muharrem Ayı dolayısıyla, kapalı pazar yerinde 8 bin kişiye aşure dağıttı.
5 Eylül Kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında Halk Konseri düzenlendi
5 Eylül Kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında atlı spor gösterileri yapıldı
30 Ağustos zafer Bayramı Kutlandı
İlçemizde Bayramlaşma Gerçekleştirildi.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri.yapıldı
8 Ağustos’ta düzenlenecek olan geleneksel Yağlı Pehlivan güreşlerimiz için tüm hazırlıklarımız devam ediyor
ÇOCUKLARIMIZA YÜZME EĞİTİMİ
İlçemizde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı.