Emtia Payanayırı ektikinlikleri kapsamında halk konseri gerçekleştirildi.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ''1-8 Ağustos tarihleri arasında düzenlediğimiz Kepsut Güz Emtia Panayırımız başladığı günden buyana hemşehrilerimizin ve misafirlerimizin büyük ilgi ve beyenisi ile devam ediyor.
Etkinlikler kapsamında güreş alanımızda düzenlediğimiz Halk Konserinde Bilal Sonses, Berna Durmaz ve Sevtu’un sahne alması ile binlerce hemşehrilerimiz ve misafirlerimiz unutulmaz bir gece yaşadı. Düzenlediğimiz etkinliklere katılım ve desteklerinden dolayı hemşehrilerimize teşekkür ederim.'' dedi.

İlçemizde Bayramlaşma Gerçekleştirildi.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri.yapıldı
8 Ağustos’ta düzenlenecek olan geleneksel Yağlı Pehlivan güreşlerimiz için tüm hazırlıklarımız devam ediyor
ÇOCUKLARIMIZA YÜZME EĞİTİMİ
İlçemizde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı.
Ziyaretlerinden dolayı Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili Osman Öztürk ve Ekip arkadaşlarına teşekkür ederim.
Balıkesir Üniversitesine bağlı Kepsut MYO Finans Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerinin mezuniyet törenine katıldık.
Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu’nun tertiplediği 5. Bigadiç Et ve Süt Festivaline katıldık.
TOBB (Türkiye Odalalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu Büyükşehir Belediyesini ziyaretinde karşıladık.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklama yaptı.