15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri.yapıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile Vefalı Yurt Kepsut’lular olarak 3 yıl önce hain darbe girişiminde bu millet için gözünü kırpmadan hayatlarını ortaya koyan, Şehit ve gazilerimizi andık. Ülkemiz ve Milletimiz için önemli dönüm noktalarından biri olan 15 Temmuz, kahraman Türk halkının bağımsızlık ve vatan aşkının test edilmeye çalışıldığı ancak gereken cevabın verildiği gündür. 15 Temmuz, Üstat Necip Fazıl’ın kıymetli eserinde bahsettiği ‘Büyük Dava’nın öksüz olmadığının kanıtlandığı gündür. Sayın Cumhurbaşkanımızın gösterdiği dirayet, hükümetimizin kararlı tutumu ve aziz milletimizin devletine sahip çıkmasıyla bertaraf edilen 15 Temmuz hain darbe girişimi ise bunun en büyük delilidir. Ülkemizin sarsılmaz bütünlüğünü bir kez daha ortaya koyan 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün 3. yıl dönümünde Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; devletine, milli iradesine ve demokrasisine sahip çıkan aziz milletimize, minnet borcu duyduğumuz demokrasi şehitlerimize ve gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Nihat Hatipoğlu, Kepsut'ta Mevlidi Nebi konferansı verdi
Geleceğe Nefes, Bugün Fidan Yarın Nefes
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 81. yıl dönümü dolayısı ile çelenk sunma töreni gerçekleşti
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yıldönümü münasebetiyle çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
Bengi Projesi kapsamında Kepsut Hasan Basri Çantay İmam Hatip Ortaokulu'nda kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi
BELEDİYE BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ekim ayı ikinci oturumunda Barış Pınarı Harekatı’na destek kararı çıktı.
Gaziler Günü kutlandı
Kepsut Belediyesi Muharrem Ayı dolayısıyla, kapalı pazar yerinde 8 bin kişiye aşure dağıttı.
5 Eylül Kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında Halk Konseri düzenlendi