15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri.yapıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile Vefalı Yurt Kepsut’lular olarak 3 yıl önce hain darbe girişiminde bu millet için gözünü kırpmadan hayatlarını ortaya koyan, Şehit ve gazilerimizi andık. Ülkemiz ve Milletimiz için önemli dönüm noktalarından biri olan 15 Temmuz, kahraman Türk halkının bağımsızlık ve vatan aşkının test edilmeye çalışıldığı ancak gereken cevabın verildiği gündür. 15 Temmuz, Üstat Necip Fazıl’ın kıymetli eserinde bahsettiği ‘Büyük Dava’nın öksüz olmadığının kanıtlandığı gündür. Sayın Cumhurbaşkanımızın gösterdiği dirayet, hükümetimizin kararlı tutumu ve aziz milletimizin devletine sahip çıkmasıyla bertaraf edilen 15 Temmuz hain darbe girişimi ise bunun en büyük delilidir. Ülkemizin sarsılmaz bütünlüğünü bir kez daha ortaya koyan 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün 3. yıl dönümünde Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; devletine, milli iradesine ve demokrasisine sahip çıkan aziz milletimize, minnet borcu duyduğumuz demokrasi şehitlerimize ve gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Gaziler Günü kutlandı
Kepsut Belediyesi Muharrem Ayı dolayısıyla, kapalı pazar yerinde 8 bin kişiye aşure dağıttı.
5 Eylül Kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında Halk Konseri düzenlendi
5 Eylül Kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında atlı spor gösterileri yapıldı
30 Ağustos zafer Bayramı Kutlandı
İlçemizde Bayramlaşma Gerçekleştirildi.
Emtia Payanayırı ektikinlikleri kapsamında halk konseri gerçekleştirildi.
8 Ağustos’ta düzenlenecek olan geleneksel Yağlı Pehlivan güreşlerimiz için tüm hazırlıklarımız devam ediyor
ÇOCUKLARIMIZA YÜZME EĞİTİMİ
İlçemizde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı.