15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri.yapıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile Vefalı Yurt Kepsut’lular olarak 3 yıl önce hain darbe girişiminde bu millet için gözünü kırpmadan hayatlarını ortaya koyan, Şehit ve gazilerimizi andık. Ülkemiz ve Milletimiz için önemli dönüm noktalarından biri olan 15 Temmuz, kahraman Türk halkının bağımsızlık ve vatan aşkının test edilmeye çalışıldığı ancak gereken cevabın verildiği gündür. 15 Temmuz, Üstat Necip Fazıl’ın kıymetli eserinde bahsettiği ‘Büyük Dava’nın öksüz olmadığının kanıtlandığı gündür. Sayın Cumhurbaşkanımızın gösterdiği dirayet, hükümetimizin kararlı tutumu ve aziz milletimizin devletine sahip çıkmasıyla bertaraf edilen 15 Temmuz hain darbe girişimi ise bunun en büyük delilidir. Ülkemizin sarsılmaz bütünlüğünü bir kez daha ortaya koyan 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün 3. yıl dönümünde Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; devletine, milli iradesine ve demokrasisine sahip çıkan aziz milletimize, minnet borcu duyduğumuz demokrasi şehitlerimize ve gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

İlçemizde Bayramlaşma Gerçekleştirildi.
Emtia Payanayırı ektikinlikleri kapsamında halk konseri gerçekleştirildi.
8 Ağustos’ta düzenlenecek olan geleneksel Yağlı Pehlivan güreşlerimiz için tüm hazırlıklarımız devam ediyor
ÇOCUKLARIMIZA YÜZME EĞİTİMİ
İlçemizde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı.
Ziyaretlerinden dolayı Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili Osman Öztürk ve Ekip arkadaşlarına teşekkür ederim.
Balıkesir Üniversitesine bağlı Kepsut MYO Finans Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerinin mezuniyet törenine katıldık.
Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu’nun tertiplediği 5. Bigadiç Et ve Süt Festivaline katıldık.
TOBB (Türkiye Odalalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu Büyükşehir Belediyesini ziyaretinde karşıladık.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklama yaptı.