Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan "Hayata Renk Ver" projesi kapsamında Balıkesir'deki Yatılı Bölge Ortaokullarında öğrencilerle buluşan Toplum Destekli Polisler, ilçemizde 125. Yıl Yatılı bölge ortaokulunda eğitim gören çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulundular. Çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, devam eden ve yapılacak olan projelerde Belediyemiz olarak tüm desteği vereceğimizi belirtmek isterim. Ziyaretlerinden dolayı Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili Osman Öztürk ve Ekip arkadaşlarına teşekkür ederim.

İlçemizde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı.
Balıkesir Üniversitesine bağlı Kepsut MYO Finans Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerinin mezuniyet törenine katıldık.
Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu’nun tertiplediği 5. Bigadiç Et ve Süt Festivaline katıldık.
TOBB (Türkiye Odalalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu Büyükşehir Belediyesini ziyaretinde karşıladık.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklama yaptı.
Cumhurbaşkanımız ve Genelbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğa’ın teşrifleri ile gerçekleşen 28. Kızılcahamam İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldık.
Ak Parti Balıkesir Millet Vekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte Ankara’daki ziyaretlerimiz Çevre ve Şehircilik Bakan Yrd. Sayın Prof Dr. Mehmet Emin BİRPINAR ile devam etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail CANKUL AK Parti Genel Başkanvekili sayın Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti.
Ak Parti Balıkesir Millet vekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile Birlikte Ankara’da “Balıkesir Kültür Evi, Yöresel Ürünler Merkezi” nin açılışını gerçekleştirdik.
Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız sayın Mehmet Özhaseki ile istişare toplantısı gerçekleştirdik.