Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan "Hayata Renk Ver" projesi kapsamında Balıkesir'deki Yatılı Bölge Ortaokullarında öğrencilerle buluşan Toplum Destekli Polisler, ilçemizde 125. Yıl Yatılı bölge ortaokulunda eğitim gören çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulundular. Çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, devam eden ve yapılacak olan projelerde Belediyemiz olarak tüm desteği vereceğimizi belirtmek isterim. Ziyaretlerinden dolayı Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili Osman Öztürk ve Ekip arkadaşlarına teşekkür ederim.

Kepsut Belediyesi Muharrem Ayı dolayısıyla, kapalı pazar yerinde 8 bin kişiye aşure dağıttı.
5 Eylül Kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında Halk Konseri düzenlendi
5 Eylül Kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında atlı spor gösterileri yapıldı
30 Ağustos zafer Bayramı Kutlandı
İlçemizde Bayramlaşma Gerçekleştirildi.
Emtia Payanayırı ektikinlikleri kapsamında halk konseri gerçekleştirildi.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri.yapıldı
8 Ağustos’ta düzenlenecek olan geleneksel Yağlı Pehlivan güreşlerimiz için tüm hazırlıklarımız devam ediyor
ÇOCUKLARIMIZA YÜZME EĞİTİMİ
İlçemizde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı.