Balıkesir Üniversitesine bağlı Kepsut MYO Finans Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerinin mezuniyet törenine katıldık.

Herşeyden önce ilçemiz için önemli olan MYO bizim için ayrı bir öneme sahip, ilçemizin yıllardır hayali ve özlemi ile yaşadığı okulumuzu ilçemize kazandırmanın ayrı bir mutluluğunu yaşıyoruz.
Şuan Finans Bankacılık ve Sigortacılık ve Laborant ve Veteriner Sağlık Programlarına sahip olan okulumuza her yıl yeni bölümler eklenerek öğrenci sayımızı arttırıyoruz.
Bu duygu ve düşünceler ile öncelikle mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılarının devamını diler, törene katılan değerli misafirlerimize bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim.

Kepsut Belediyesi Muharrem Ayı dolayısıyla, kapalı pazar yerinde 8 bin kişiye aşure dağıttı.
5 Eylül Kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında Halk Konseri düzenlendi
5 Eylül Kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında atlı spor gösterileri yapıldı
30 Ağustos zafer Bayramı Kutlandı
İlçemizde Bayramlaşma Gerçekleştirildi.
Emtia Payanayırı ektikinlikleri kapsamında halk konseri gerçekleştirildi.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri.yapıldı
8 Ağustos’ta düzenlenecek olan geleneksel Yağlı Pehlivan güreşlerimiz için tüm hazırlıklarımız devam ediyor
ÇOCUKLARIMIZA YÜZME EĞİTİMİ
İlçemizde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı.