Balıkesir Üniversitesine bağlı Kepsut MYO Finans Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerinin mezuniyet törenine katıldık.

Herşeyden önce ilçemiz için önemli olan MYO bizim için ayrı bir öneme sahip, ilçemizin yıllardır hayali ve özlemi ile yaşadığı okulumuzu ilçemize kazandırmanın ayrı bir mutluluğunu yaşıyoruz.
Şuan Finans Bankacılık ve Sigortacılık ve Laborant ve Veteriner Sağlık Programlarına sahip olan okulumuza her yıl yeni bölümler eklenerek öğrenci sayımızı arttırıyoruz.
Bu duygu ve düşünceler ile öncelikle mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılarının devamını diler, törene katılan değerli misafirlerimize bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim.

Nihat Hatipoğlu, Kepsut'ta Mevlidi Nebi konferansı verdi
Geleceğe Nefes, Bugün Fidan Yarın Nefes
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 81. yıl dönümü dolayısı ile çelenk sunma töreni gerçekleşti
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yıldönümü münasebetiyle çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
Bengi Projesi kapsamında Kepsut Hasan Basri Çantay İmam Hatip Ortaokulu'nda kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi
BELEDİYE BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ekim ayı ikinci oturumunda Barış Pınarı Harekatı’na destek kararı çıktı.
Gaziler Günü kutlandı
Kepsut Belediyesi Muharrem Ayı dolayısıyla, kapalı pazar yerinde 8 bin kişiye aşure dağıttı.
5 Eylül Kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında Halk Konseri düzenlendi