Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu’nun tertiplediği 5. Bigadiç Et ve Süt Festivaline katıldık.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Yücel Yılmaz ve Ak Parti Balıkesir Millet vekillerimizin ile birlikte katıldığımız festivalde Rahvan At yarışları etkinliğini hemşehrilerimiz ile birlikte izledik. Yapılan etkinlikler ve çalışmalardan dolayı Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcı ve tertip komitesini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nihat Hatipoğlu, Kepsut'ta Mevlidi Nebi konferansı verdi
Geleceğe Nefes, Bugün Fidan Yarın Nefes
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 81. yıl dönümü dolayısı ile çelenk sunma töreni gerçekleşti
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yıldönümü münasebetiyle çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
Bengi Projesi kapsamında Kepsut Hasan Basri Çantay İmam Hatip Ortaokulu'nda kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi
BELEDİYE BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ekim ayı ikinci oturumunda Barış Pınarı Harekatı’na destek kararı çıktı.
Gaziler Günü kutlandı
Kepsut Belediyesi Muharrem Ayı dolayısıyla, kapalı pazar yerinde 8 bin kişiye aşure dağıttı.
5 Eylül Kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında Halk Konseri düzenlendi