Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu’nun tertiplediği 5. Bigadiç Et ve Süt Festivaline katıldık.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Yücel Yılmaz ve Ak Parti Balıkesir Millet vekillerimizin ile birlikte katıldığımız festivalde Rahvan At yarışları etkinliğini hemşehrilerimiz ile birlikte izledik. Yapılan etkinlikler ve çalışmalardan dolayı Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcı ve tertip komitesini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Projeler hızla hayata geçiriliyor
Şehidimiz var
Ekiplerimiz haşere ile mücadeleye aralıksız devam ediyor, ilaçlama ekibimiz sivrisinek ilaçlamalarını gece boyunca sürdürüyor.
B.B.B. sayın Yücel Yılmaz ilçemizi ziyaret etti
Kepsut Belediyesi can dostlarını unutmadı
Kepsut'ta virüs için maske üretimi
85 yaşındaki Osman amca kuzusunu ihtiyaç sahiplerine bağışladı