TOBB (Türkiye Odalalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu Büyükşehir Belediyesini ziyaretinde karşıladık. Şehrimizi ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri.yapıldı
8 Ağustos’ta düzenlenecek olan geleneksel Yağlı Pehlivan güreşlerimiz için tüm hazırlıklarımız devam ediyor
ÇOCUKLARIMIZA YÜZME EĞİTİMİ
İlçemizde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı.
Ziyaretlerinden dolayı Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili Osman Öztürk ve Ekip arkadaşlarına teşekkür ederim.
Balıkesir Üniversitesine bağlı Kepsut MYO Finans Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerinin mezuniyet törenine katıldık.
Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu’nun tertiplediği 5. Bigadiç Et ve Süt Festivaline katıldık.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklama yaptı.
Cumhurbaşkanımız ve Genelbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğa’ın teşrifleri ile gerçekleşen 28. Kızılcahamam İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldık.
Ak Parti Balıkesir Millet Vekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte Ankara’daki ziyaretlerimiz Çevre ve Şehircilik Bakan Yrd. Sayın Prof Dr. Mehmet Emin BİRPINAR ile devam etti.