Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklama yaptı.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Tüm İşçi Kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Yürekten Kutluyorum" dedi.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Türkiye’nin her geçen gün büyüyen ekonomisinin ardında işçilerin yer aldığını belirterek, "Türkiye’nin daha kalkınmış, daha üretken hale gelmesinde emekçilerin alın teri ve emeği bulunmaktadır. Ülkemizin en değerli sermayesi emektir. Bizde sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak bugüne kadar, çalışanların ve emekçilerin her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle işçinin, emekçinin ve alın terinin bayramı olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Projeler hızla hayata geçiriliyor
Şehidimiz var
Ekiplerimiz haşere ile mücadeleye aralıksız devam ediyor, ilaçlama ekibimiz sivrisinek ilaçlamalarını gece boyunca sürdürüyor.
B.B.B. sayın Yücel Yılmaz ilçemizi ziyaret etti
Kepsut Belediyesi can dostlarını unutmadı
Kepsut'ta virüs için maske üretimi
85 yaşındaki Osman amca kuzusunu ihtiyaç sahiplerine bağışladı