.

Bölgemizde aralıksız yağışlar nedeniyle ilçemiz Kille ve Simav çaylarımız da taşımalar yaşanmaktadır. İlçe kaymakamımız sayın Murat Atıcı, DSİ bölge müdürümüz Rahmi Şahin ve müdür yardımcımız Muharrem Çaylancı ile birlikte incelemelerde bulunduk. Oluşturduğumuz kriz merkezimiz ile olası doğal afet ile mücadele planı içerisinde önlemleri alıyoruz.
Değerli hemşerilerimizin toprak kayması heyelan gibi sorunlara karşı duyarlı olmalarını önemle rica ediyoruz. Rabbim yardımcımız olsun.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri.yapıldı
8 Ağustos’ta düzenlenecek olan geleneksel Yağlı Pehlivan güreşlerimiz için tüm hazırlıklarımız devam ediyor
ÇOCUKLARIMIZA YÜZME EĞİTİMİ
İlçemizde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı.
Ziyaretlerinden dolayı Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili Osman Öztürk ve Ekip arkadaşlarına teşekkür ederim.
Balıkesir Üniversitesine bağlı Kepsut MYO Finans Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerinin mezuniyet törenine katıldık.
Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu’nun tertiplediği 5. Bigadiç Et ve Süt Festivaline katıldık.
TOBB (Türkiye Odalalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu Büyükşehir Belediyesini ziyaretinde karşıladık.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklama yaptı.
Cumhurbaşkanımız ve Genelbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğa’ın teşrifleri ile gerçekleşen 28. Kızılcahamam İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldık.