Kepsut Belediye Başkanı ismail Cankul İnşaatı bitmek üzere olan İmam Hatip Lisesi dolayısı ile bir açıklama yaptı.

Vefalı Yurdum Kepsut’a kazandırdığımız “Hasan Basri Çantay” İmam Hatip Ortaokulundan sonra İmam Hatip Lisemizde bitmek üzere desteklerini hiç esirgemeyen sayın kaymakamım Murat Atıcı beyfendiye, Dernek yönetim kuruluna ve bu eserlerin gerçek sahibi Kepsut’umuzun güzel insanlarına sevgi ve saygılarımla.

Görüntünün olası içeriği: ev, gökyüzü ve açık hava

İlçemizde Bayramlaşma Gerçekleştirildi.
Emtia Payanayırı ektikinlikleri kapsamında halk konseri gerçekleştirildi.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri.yapıldı
8 Ağustos’ta düzenlenecek olan geleneksel Yağlı Pehlivan güreşlerimiz için tüm hazırlıklarımız devam ediyor
ÇOCUKLARIMIZA YÜZME EĞİTİMİ
İlçemizde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı.
Ziyaretlerinden dolayı Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili Osman Öztürk ve Ekip arkadaşlarına teşekkür ederim.
Balıkesir Üniversitesine bağlı Kepsut MYO Finans Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerinin mezuniyet törenine katıldık.
Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu’nun tertiplediği 5. Bigadiç Et ve Süt Festivaline katıldık.
TOBB (Türkiye Odalalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu Büyükşehir Belediyesini ziyaretinde karşıladık.