Kepsut Belediye Başkanı ismail Cankul İnşaatı bitmek üzere olan İmam Hatip Lisesi dolayısı ile bir açıklama yaptı.

Vefalı Yurdum Kepsut’a kazandırdığımız “Hasan Basri Çantay” İmam Hatip Ortaokulundan sonra İmam Hatip Lisemizde bitmek üzere desteklerini hiç esirgemeyen sayın kaymakamım Murat Atıcı beyfendiye, Dernek yönetim kuruluna ve bu eserlerin gerçek sahibi Kepsut’umuzun güzel insanlarına sevgi ve saygılarımla.

Görüntünün olası içeriği: ev, gökyüzü ve açık hava

Projeler hızla hayata geçiriliyor
Şehidimiz var
Ekiplerimiz haşere ile mücadeleye aralıksız devam ediyor, ilaçlama ekibimiz sivrisinek ilaçlamalarını gece boyunca sürdürüyor.
B.B.B. sayın Yücel Yılmaz ilçemizi ziyaret etti
Kepsut Belediyesi can dostlarını unutmadı
Kepsut'ta virüs için maske üretimi
85 yaşındaki Osman amca kuzusunu ihtiyaç sahiplerine bağışladı