Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ilçemizde devam eden asfaltlama çalışmalarını inceledi.

Camiiatik mahallemiz İnebey caddesinde altyapı çalışmalarımız tamamlandı.
Ekiplerimiz sıcak asfalt çalışmalarını tamamlıyorlar, haftasonu gece gündüz demeden çalışan ekiplerimize teşekür ederim.
Herşey Vefalı Yurdumuz Kepsut’umuz için.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, ağaç, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü ve açık hava

İlçemizde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı.
Ziyaretlerinden dolayı Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili Osman Öztürk ve Ekip arkadaşlarına teşekkür ederim.
Balıkesir Üniversitesine bağlı Kepsut MYO Finans Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerinin mezuniyet törenine katıldık.
Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu’nun tertiplediği 5. Bigadiç Et ve Süt Festivaline katıldık.
TOBB (Türkiye Odalalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu Büyükşehir Belediyesini ziyaretinde karşıladık.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklama yaptı.
Cumhurbaşkanımız ve Genelbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğa’ın teşrifleri ile gerçekleşen 28. Kızılcahamam İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldık.
Ak Parti Balıkesir Millet Vekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte Ankara’daki ziyaretlerimiz Çevre ve Şehircilik Bakan Yrd. Sayın Prof Dr. Mehmet Emin BİRPINAR ile devam etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail CANKUL AK Parti Genel Başkanvekili sayın Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti.
Ak Parti Balıkesir Millet vekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile Birlikte Ankara’da “Balıkesir Kültür Evi, Yöresel Ürünler Merkezi” nin açılışını gerçekleştirdik.