Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Akçaköy Mahallemizi ziyaret etti.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Akçaköy Mahallemizi ziyaret etti. Cankul Yaptığı açıklamada

''Ak Parti ilçe Başkanımız Mehmet Yılmaz ve Baski ilçe şefimiz Muzaffer Çetin ile birlikte Beyköy mahallemizide hemşehrilerimizi ziyaret ettik.
Mahallemizde içme suyu ile ilgili çalışmalarımızda artık cözüme ulaştık, Allah’ın izniyle 15 gün gibi kısa bir süre içinde artık su sorununu çözüme ulaştırıyoruz.'' dedi.

Akçaköy mahallemizde Sena&Yavuz çiftinin düğün cemiyetlerine katılarak mutluluklarını paylaştık
Kızıloluk mahallemiz sakinlerinin Hıdrellez hayırlarına katıldık,
İlçemiz sakinlerinden Latif Acar'ın cenaze merasimine katıldık. Bu vesile ile kendisine rahmet geride kalanlarına başsağlığı diliyorum.
Balıkesir Ak Parti eski Mv Kasım Bostan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.
Polis teşkilatımızın kuruluşunun 174. Yıldönümü nedeniyle Belediyemizce ilçe Emniyet Personeli ve Kurum Amirlerimiz ile düzenlediğimiz etkinlikte bir araya geldik.
L tipi kapalı cezaevi müdürü Mustafa Yaşar ve ceza evi Bölük Komutanı jandarma Teğmen Kasımcan Kasımoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim
Baski Genel Müdürü Çemil Şahin ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlşkte toplantımızı gerçekleştirdik.
Balıkesir il Müftüsü sayın Ramazan Topcan ve ilçe Müftümüz Hayati Yelkovan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.
Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü sebebiyle ziyaretimizde bulunan ilçe Eminiyet Amir V. Abdulkadir Alçoban ve Emniyet personeline teşekkür ederim