Ekiplerimizin çalışmaları ilçemizin dört biryanında devam ediyor,

Ekiplerimizin çalışmaları ilçemizin dört biryanında devam ediyor, yine doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarımızda parke taşlar onarımı devam ediyor, ekiplerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.

Akçaköy mahallemizde Karakobak ve Aydın ailelerinin düğün cemiyetlerine katılarak mutluluklarını paylaştık.
BBB Genel sekreter yardımcısı Cemil Şahin ile Sedde Boyu projesi çalışma alanını incelemede bulunduk
İlçemize kazandırdığımız Doğalgaz projemiz tüm hızıyla devam ediyor.
İlçemize bir büyük proje daha kazandırmanın heycanını yaşıyoruz
Susurluk ilçemizde Mehtap İclal & Enes Kural çiftinin nikah törenlerine katılarak nikah şahitliği ile bu mutlu günlerine iştirak ettik
Büşra & Mehmet Kolas çiftinin cemiyetine katılarak bu mutlu günlerinde yanlarında olduk. Kendilerine bir ömür boyu saadet ve mutluluklar diliyorum.
Sabah namazını İlçe Müftümüz Hayati Yelkovan ve gençlerimiz ile birlite kıldıktan sonra hep birlikte kahvaltı yaptık.
İlçemiz Müftülüğü tarafından hazırlanan “Camiler ve Din görevlileri haftası” münasebetiyle Balıkesir Müftümüz Ramazan Topcan’ın konuşmacı olarak katıldığı programa İlçe Kaymakamımız Murat Atıcı ve Ak Parti ilçe Başkanımız Mehmet Yılmaz ile birlikte katıldık.
İlçemiz Yenice Mahallemizde asfaltlanan ve asfaltlama yapılacak olan yerlerin çalışmalarını inceledik ve hemşehrilerimiz ile yapılan çalışmaları değerlendirdik.
Bugün sabah saat 6.00 da Batman'ın Hasankeyf ilçesi ile Gercüş ilçesi arasında yol yapım çalışmasının güvenliğini sağlayan askeri araca yapılan kalleş saldırıda Şehit olan Askerlerimize Allah'tan Rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.