KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL ŞANTİYECİLİĞİNİ KONUŞTURDU.

Gece 21.30 da Kepsut Hastane önündeki alanda asfaltlama çalışması yapan ekiplerin çalışmalarına Şantiyecilik tecrübesini konuşturarak ekipleri yöneten Cankul gece gündüz Kepsut için çalıştıklarını belirterek ' İlçemizde devam eden birçok proje var. Bu projelerden biri olan doğalgaz çalışması ile daha önceden asfaltladığımız ve kilitli parke taşı döşediğimiz alanlar bozuluyor. Mümkün olan en kısa zamanda bu bozulan yerlerin onarımı bakımı ve asfaltlanmasını yapıyoruz. Gecenin bu saatinde ekiplerimiz durmaksızın çalışıyorlar. Bu emek takdir edilmelidir. Bize her zaman destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu başta olmak üzere gece gündüz demeden çalışan belediye personelime ve Büyükşehir Belediye personeline teşekkürlerimi sunuyorum' dedi.

Kepsut Anaokulu Öğrencileri Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret etti.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Başkan Cankul'u ziyaret etti.
125. Yıl YİBO Öğrencilerinden ziyaret
Şehrimize konfor güven ve yenilikler için hizmet etmeye devam ediyoruz.
Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan ziyaret
Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz Kasım Ayı Olağan Meclisi toplantısı gerçekleşti
Kepsut Belediye Başkanı ismail Cankuıl Belediye Başkan Adaylarını makamında kabul etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul 125. Yıl Yibo okulumuzda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliklerine katıldı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. yılı sebebi ile gerçekleştirilen anma töreni gerçekleştirildi
İlçemiz Doğalgaz çalışmaları hızla devam ediyor, Cumhuriyet meydanımızda tamamlanan başarılı testler sonucu meşalemizi yaktık. Vefalı Yurdumuza hayırlı olsun.