KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL ŞANTİYECİLİĞİNİ KONUŞTURDU.

Gece 21.30 da Kepsut Hastane önündeki alanda asfaltlama çalışması yapan ekiplerin çalışmalarına Şantiyecilik tecrübesini konuşturarak ekipleri yöneten Cankul gece gündüz Kepsut için çalıştıklarını belirterek ' İlçemizde devam eden birçok proje var. Bu projelerden biri olan doğalgaz çalışması ile daha önceden asfaltladığımız ve kilitli parke taşı döşediğimiz alanlar bozuluyor. Mümkün olan en kısa zamanda bu bozulan yerlerin onarımı bakımı ve asfaltlanmasını yapıyoruz. Gecenin bu saatinde ekiplerimiz durmaksızın çalışıyorlar. Bu emek takdir edilmelidir. Bize her zaman destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu başta olmak üzere gece gündüz demeden çalışan belediye personelime ve Büyükşehir Belediye personeline teşekkürlerimi sunuyorum' dedi.

Akçaköy mahallemizde Karakobak ve Aydın ailelerinin düğün cemiyetlerine katılarak mutluluklarını paylaştık.
BBB Genel sekreter yardımcısı Cemil Şahin ile Sedde Boyu projesi çalışma alanını incelemede bulunduk
Ekiplerimizin çalışmaları ilçemizin dört biryanında devam ediyor,
İlçemize kazandırdığımız Doğalgaz projemiz tüm hızıyla devam ediyor.
İlçemize bir büyük proje daha kazandırmanın heycanını yaşıyoruz
Susurluk ilçemizde Mehtap İclal & Enes Kural çiftinin nikah törenlerine katılarak nikah şahitliği ile bu mutlu günlerine iştirak ettik
Büşra & Mehmet Kolas çiftinin cemiyetine katılarak bu mutlu günlerinde yanlarında olduk. Kendilerine bir ömür boyu saadet ve mutluluklar diliyorum.
Sabah namazını İlçe Müftümüz Hayati Yelkovan ve gençlerimiz ile birlite kıldıktan sonra hep birlikte kahvaltı yaptık.
İlçemiz Müftülüğü tarafından hazırlanan “Camiler ve Din görevlileri haftası” münasebetiyle Balıkesir Müftümüz Ramazan Topcan’ın konuşmacı olarak katıldığı programa İlçe Kaymakamımız Murat Atıcı ve Ak Parti ilçe Başkanımız Mehmet Yılmaz ile birlikte katıldık.
İlçemiz Yenice Mahallemizde asfaltlanan ve asfaltlama yapılacak olan yerlerin çalışmalarını inceledik ve hemşehrilerimiz ile yapılan çalışmaları değerlendirdik.