KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL ŞANTİYECİLİĞİNİ KONUŞTURDU.

Gece 21.30 da Kepsut Hastane önündeki alanda asfaltlama çalışması yapan ekiplerin çalışmalarına Şantiyecilik tecrübesini konuşturarak ekipleri yöneten Cankul gece gündüz Kepsut için çalıştıklarını belirterek ' İlçemizde devam eden birçok proje var. Bu projelerden biri olan doğalgaz çalışması ile daha önceden asfaltladığımız ve kilitli parke taşı döşediğimiz alanlar bozuluyor. Mümkün olan en kısa zamanda bu bozulan yerlerin onarımı bakımı ve asfaltlanmasını yapıyoruz. Gecenin bu saatinde ekiplerimiz durmaksızın çalışıyorlar. Bu emek takdir edilmelidir. Bize her zaman destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu başta olmak üzere gece gündüz demeden çalışan belediye personelime ve Büyükşehir Belediye personeline teşekkürlerimi sunuyorum' dedi.

.