KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL ŞANTİYECİLİĞİNİ KONUŞTURDU.

Gece 21.30 da Kepsut Hastane önündeki alanda asfaltlama çalışması yapan ekiplerin çalışmalarına Şantiyecilik tecrübesini konuşturarak ekipleri yöneten Cankul gece gündüz Kepsut için çalıştıklarını belirterek ' İlçemizde devam eden birçok proje var. Bu projelerden biri olan doğalgaz çalışması ile daha önceden asfaltladığımız ve kilitli parke taşı döşediğimiz alanlar bozuluyor. Mümkün olan en kısa zamanda bu bozulan yerlerin onarımı bakımı ve asfaltlanmasını yapıyoruz. Gecenin bu saatinde ekiplerimiz durmaksızın çalışıyorlar. Bu emek takdir edilmelidir. Bize her zaman destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu başta olmak üzere gece gündüz demeden çalışan belediye personelime ve Büyükşehir Belediye personeline teşekkürlerimi sunuyorum' dedi.

İlçemizde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı.
Ziyaretlerinden dolayı Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili Osman Öztürk ve Ekip arkadaşlarına teşekkür ederim.
Balıkesir Üniversitesine bağlı Kepsut MYO Finans Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerinin mezuniyet törenine katıldık.
Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu’nun tertiplediği 5. Bigadiç Et ve Süt Festivaline katıldık.
TOBB (Türkiye Odalalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu Büyükşehir Belediyesini ziyaretinde karşıladık.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklama yaptı.
Cumhurbaşkanımız ve Genelbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğa’ın teşrifleri ile gerçekleşen 28. Kızılcahamam İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldık.
Ak Parti Balıkesir Millet Vekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte Ankara’daki ziyaretlerimiz Çevre ve Şehircilik Bakan Yrd. Sayın Prof Dr. Mehmet Emin BİRPINAR ile devam etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail CANKUL AK Parti Genel Başkanvekili sayın Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti.
Ak Parti Balıkesir Millet vekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile Birlikte Ankara’da “Balıkesir Kültür Evi, Yöresel Ürünler Merkezi” nin açılışını gerçekleştirdik.