Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Türk Kızılay’ı tarafından kapalı pazar yerinde kurulan mobil kan bankasında kan bağışında bulundu.

Cankul'dan Duyarlı Davranış
Cankul'dan Duyarlı Davranış, System.String[] Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Türk Kızılay'ı tarafından kapalı pazar yerinde kurulan mobil kan bankasında kan bağışında bulundu.

Kızılay'ın mobil aracında kan veren Başkan Cankul, kendisine eşlik eden Başkan Yardımcısı Feyzullah Uygur ve belediye personeline de kan bağışında bulunmaya ikna etti. Başkan Cankul'un kan bağışı sonrası vatandaşlarda kan verdiler.

Başkan Cankul, kan bağışı sırasında yaptığı açıklamada, "Türk Kızılay'ının 3 ayda bir ilçeye geldiğini belirtti. Tüm vatandaşlara kan verme çağrısında bulundu. Bizim verdiğimiz kan, ihtiyaç sahiplerine buradan ulaşabiliyor. Tüm hemşehrilerimizi duyarlı olmaya ve buraya gelerek, kan vermeye davet ediyorum" şeklinde konuştu.

Kepsut Anaokulu Öğrencileri Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret etti.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Başkan Cankul'u ziyaret etti.
125. Yıl YİBO Öğrencilerinden ziyaret
Şehrimize konfor güven ve yenilikler için hizmet etmeye devam ediyoruz.
Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan ziyaret
Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz Kasım Ayı Olağan Meclisi toplantısı gerçekleşti
Kepsut Belediye Başkanı ismail Cankuıl Belediye Başkan Adaylarını makamında kabul etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul 125. Yıl Yibo okulumuzda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliklerine katıldı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. yılı sebebi ile gerçekleştirilen anma töreni gerçekleştirildi
İlçemiz Doğalgaz çalışmaları hızla devam ediyor, Cumhuriyet meydanımızda tamamlanan başarılı testler sonucu meşalemizi yaktık. Vefalı Yurdumuza hayırlı olsun.