Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Türk Kızılay’ı tarafından kapalı pazar yerinde kurulan mobil kan bankasında kan bağışında bulundu.

Cankul'dan Duyarlı Davranış
Cankul'dan Duyarlı Davranış, System.String[] Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Türk Kızılay'ı tarafından kapalı pazar yerinde kurulan mobil kan bankasında kan bağışında bulundu.

Kızılay'ın mobil aracında kan veren Başkan Cankul, kendisine eşlik eden Başkan Yardımcısı Feyzullah Uygur ve belediye personeline de kan bağışında bulunmaya ikna etti. Başkan Cankul'un kan bağışı sonrası vatandaşlarda kan verdiler.

Başkan Cankul, kan bağışı sırasında yaptığı açıklamada, "Türk Kızılay'ının 3 ayda bir ilçeye geldiğini belirtti. Tüm vatandaşlara kan verme çağrısında bulundu. Bizim verdiğimiz kan, ihtiyaç sahiplerine buradan ulaşabiliyor. Tüm hemşehrilerimizi duyarlı olmaya ve buraya gelerek, kan vermeye davet ediyorum" şeklinde konuştu.

İlçemizde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı.
Ziyaretlerinden dolayı Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili Osman Öztürk ve Ekip arkadaşlarına teşekkür ederim.
Balıkesir Üniversitesine bağlı Kepsut MYO Finans Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerinin mezuniyet törenine katıldık.
Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu’nun tertiplediği 5. Bigadiç Et ve Süt Festivaline katıldık.
TOBB (Türkiye Odalalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu Büyükşehir Belediyesini ziyaretinde karşıladık.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklama yaptı.
Cumhurbaşkanımız ve Genelbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğa’ın teşrifleri ile gerçekleşen 28. Kızılcahamam İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldık.
Ak Parti Balıkesir Millet Vekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte Ankara’daki ziyaretlerimiz Çevre ve Şehircilik Bakan Yrd. Sayın Prof Dr. Mehmet Emin BİRPINAR ile devam etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail CANKUL AK Parti Genel Başkanvekili sayın Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti.
Ak Parti Balıkesir Millet vekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile Birlikte Ankara’da “Balıkesir Kültür Evi, Yöresel Ürünler Merkezi” nin açılışını gerçekleştirdik.