S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldı.

Dağıtım törenine Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Balıkesir Haykoop Başkanı Faruk Özen, Kepsut İlçe Tarım Müdürü Sacit Karakuzu, Mahmudiye Kooperatif Başkanı Hüseyin Özcan ve yetiştiriciler katıldı…

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul dağıtım töreninde ‘’ S.S. Mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin bu tür projelerle ilçemizde hayvan yetiştiricilerine olan desteğini takdirle karşılıyor başarılı projelere imza atarak kooperatifçiliği gerçek anlamda vatandaşlarımızla buluşturan kooperatif Başkanımızı ve üyerini kutluyorum.’’ Dedi.

S.S Mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Hüseyin Özcan yaptığı konuşmada ‘’İlçemiz Kepsut tarım ve hayvancılık alanında ilimiz Balıkesir’in lokomotifi konumundadır. İlçemizde süt üretimi yapan üreticilerimize desteklemek amacı ile Haykoop tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında 14 üreticimize toplam 70 adet gebe düve dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Kooperatif olarak et ve süt üreticilerine desteğimiz her alanda devam edecek ve bu dağıtılan gebe düveler ilçemize üreticimize hayırlı olsun’’ dedi.

KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL TARIM VE ORMAN BAKANI BEKİR PAKDEMİRLİ'Yİ ZİYARET ETTİ.
19 Eylül Gaziler günü dolasıyla Atatürk Anıtına Gazilerimiz ile birlikte Çelenk bıraktık. Bu vesile ile Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyoruz.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, bütün gazilerin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutladı.
Kepsut Belediyesi, 2018-2019 eğitim yılıöncesinde yine güzel bir hizmete daha imza attı.
Belediye Başkanı İsmail'Cankul dan Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı
KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL YAPILAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Özge&İbrahim çiftinin düğün cemiyetlerine katılarak nikah akitlerini gerçekleştirdik. Yeni evlenen çiftlerimize ömür boyu mutluluklar dilerim. Bostan ve Ersöz ailelerine de hayırlı olsun.
İlçemiz Zübeyde Hanım Caddesinde sıcak asfalt çalışmaları ekiplerimiz tarafından hızla devam ediyor.
2018-2019 Eğitim ve öğretim yılı tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize hayırlı olsun.
KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL BANDIRMA GÜREŞLERİNE KATILDI