S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldı.

Dağıtım törenine Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Balıkesir Haykoop Başkanı Faruk Özen, Kepsut İlçe Tarım Müdürü Sacit Karakuzu, Mahmudiye Kooperatif Başkanı Hüseyin Özcan ve yetiştiriciler katıldı…

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul dağıtım töreninde ‘’ S.S. Mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin bu tür projelerle ilçemizde hayvan yetiştiricilerine olan desteğini takdirle karşılıyor başarılı projelere imza atarak kooperatifçiliği gerçek anlamda vatandaşlarımızla buluşturan kooperatif Başkanımızı ve üyerini kutluyorum.’’ Dedi.

S.S Mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Hüseyin Özcan yaptığı konuşmada ‘’İlçemiz Kepsut tarım ve hayvancılık alanında ilimiz Balıkesir’in lokomotifi konumundadır. İlçemizde süt üretimi yapan üreticilerimize desteklemek amacı ile Haykoop tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında 14 üreticimize toplam 70 adet gebe düve dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Kooperatif olarak et ve süt üreticilerine desteğimiz her alanda devam edecek ve bu dağıtılan gebe düveler ilçemize üreticimize hayırlı olsun’’ dedi.

KEF ailesinin acı günü.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, oyunu Toki Konutlarında 1036 numaralı sandıkta kullandı.
Osmaniye mahallemiz yolu asfaltlama çalışmaları başladı
Hatice & Kazım Büyükçam çiftinin en mutlu günü.
Toprak Mahsülleri Ofisi Balıkesir Ajans Müdürü İrfan Cesur ve Personeli Zeynep Çetin Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti
lcemiz Noter katibesi Berrin Soyak Özkan'dan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret.
Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı
KEPSUT HALK EĞİTİM MERKEZİ YILSONU SERGİSİ AÇILIŞI YAPILDI.