S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldı.

Dağıtım törenine Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Balıkesir Haykoop Başkanı Faruk Özen, Kepsut İlçe Tarım Müdürü Sacit Karakuzu, Mahmudiye Kooperatif Başkanı Hüseyin Özcan ve yetiştiriciler katıldı…

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul dağıtım töreninde ‘’ S.S. Mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin bu tür projelerle ilçemizde hayvan yetiştiricilerine olan desteğini takdirle karşılıyor başarılı projelere imza atarak kooperatifçiliği gerçek anlamda vatandaşlarımızla buluşturan kooperatif Başkanımızı ve üyerini kutluyorum.’’ Dedi.

S.S Mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Hüseyin Özcan yaptığı konuşmada ‘’İlçemiz Kepsut tarım ve hayvancılık alanında ilimiz Balıkesir’in lokomotifi konumundadır. İlçemizde süt üretimi yapan üreticilerimize desteklemek amacı ile Haykoop tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında 14 üreticimize toplam 70 adet gebe düve dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Kooperatif olarak et ve süt üreticilerine desteğimiz her alanda devam edecek ve bu dağıtılan gebe düveler ilçemize üreticimize hayırlı olsun’’ dedi.

Akçaköy mahallemizde Sena&Yavuz çiftinin düğün cemiyetlerine katılarak mutluluklarını paylaştık
Kızıloluk mahallemiz sakinlerinin Hıdrellez hayırlarına katıldık,
İlçemiz sakinlerinden Latif Acar'ın cenaze merasimine katıldık. Bu vesile ile kendisine rahmet geride kalanlarına başsağlığı diliyorum.
Balıkesir Ak Parti eski Mv Kasım Bostan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.
Polis teşkilatımızın kuruluşunun 174. Yıldönümü nedeniyle Belediyemizce ilçe Emniyet Personeli ve Kurum Amirlerimiz ile düzenlediğimiz etkinlikte bir araya geldik.
L tipi kapalı cezaevi müdürü Mustafa Yaşar ve ceza evi Bölük Komutanı jandarma Teğmen Kasımcan Kasımoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim
Baski Genel Müdürü Çemil Şahin ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlşkte toplantımızı gerçekleştirdik.
Balıkesir il Müftüsü sayın Ramazan Topcan ve ilçe Müftümüz Hayati Yelkovan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.
Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü sebebiyle ziyaretimizde bulunan ilçe Eminiyet Amir V. Abdulkadir Alçoban ve Emniyet personeline teşekkür ederim