S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldı.

Dağıtım törenine Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Balıkesir Haykoop Başkanı Faruk Özen, Kepsut İlçe Tarım Müdürü Sacit Karakuzu, Mahmudiye Kooperatif Başkanı Hüseyin Özcan ve yetiştiriciler katıldı…

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul dağıtım töreninde ‘’ S.S. Mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin bu tür projelerle ilçemizde hayvan yetiştiricilerine olan desteğini takdirle karşılıyor başarılı projelere imza atarak kooperatifçiliği gerçek anlamda vatandaşlarımızla buluşturan kooperatif Başkanımızı ve üyerini kutluyorum.’’ Dedi.

S.S Mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Hüseyin Özcan yaptığı konuşmada ‘’İlçemiz Kepsut tarım ve hayvancılık alanında ilimiz Balıkesir’in lokomotifi konumundadır. İlçemizde süt üretimi yapan üreticilerimize desteklemek amacı ile Haykoop tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında 14 üreticimize toplam 70 adet gebe düve dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Kooperatif olarak et ve süt üreticilerine desteğimiz her alanda devam edecek ve bu dağıtılan gebe düveler ilçemize üreticimize hayırlı olsun’’ dedi.

Kepsut Anaokulu Öğrencileri Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret etti.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Başkan Cankul'u ziyaret etti.
125. Yıl YİBO Öğrencilerinden ziyaret
Şehrimize konfor güven ve yenilikler için hizmet etmeye devam ediyoruz.
Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan ziyaret
Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz Kasım Ayı Olağan Meclisi toplantısı gerçekleşti
Kepsut Belediye Başkanı ismail Cankuıl Belediye Başkan Adaylarını makamında kabul etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul 125. Yıl Yibo okulumuzda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliklerine katıldı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. yılı sebebi ile gerçekleştirilen anma töreni gerçekleştirildi
İlçemiz Doğalgaz çalışmaları hızla devam ediyor, Cumhuriyet meydanımızda tamamlanan başarılı testler sonucu meşalemizi yaktık. Vefalı Yurdumuza hayırlı olsun.