KEF ailesinin acı günü.

İlçemiz Osmaniye mahalle sakinlerimizden muhtarımız Hasan Kef’in değerli eşi Sadife Kef bugün Osmaniye mahallemizde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Kepsut Kaymakamı Murat Atıcı, Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul, ilçe Hakimi Sidar Demiroğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Jandarma Komutanı Yzb. Anıl Kosalı, Orman Şefi Dr. Fatih Yılmaz, ilçemiz mahalle muhtarlarımız ve sevenlerinin katıldığı cenaze namazının ardından defnedilen Merhume Sadife Kef için Allah’tan rahmet geride kalanları için sabırlılar diliyoruz.

S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldı.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, oyunu Toki Konutlarında 1036 numaralı sandıkta kullandı.
Osmaniye mahallemiz yolu asfaltlama çalışmaları başladı
Hatice & Kazım Büyükçam çiftinin en mutlu günü.
Toprak Mahsülleri Ofisi Balıkesir Ajans Müdürü İrfan Cesur ve Personeli Zeynep Çetin Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti
lcemiz Noter katibesi Berrin Soyak Özkan'dan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret.
Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı
KEPSUT HALK EĞİTİM MERKEZİ YILSONU SERGİSİ AÇILIŞI YAPILDI.