KEF ailesinin acı günü.

İlçemiz Osmaniye mahalle sakinlerimizden muhtarımız Hasan Kef’in değerli eşi Sadife Kef bugün Osmaniye mahallemizde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Kepsut Kaymakamı Murat Atıcı, Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul, ilçe Hakimi Sidar Demiroğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Jandarma Komutanı Yzb. Anıl Kosalı, Orman Şefi Dr. Fatih Yılmaz, ilçemiz mahalle muhtarlarımız ve sevenlerinin katıldığı cenaze namazının ardından defnedilen Merhume Sadife Kef için Allah’tan rahmet geride kalanları için sabırlılar diliyoruz.

Kepsut Anaokulu Öğrencileri Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret etti.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Başkan Cankul'u ziyaret etti.
125. Yıl YİBO Öğrencilerinden ziyaret
Şehrimize konfor güven ve yenilikler için hizmet etmeye devam ediyoruz.
Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan ziyaret
Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz Kasım Ayı Olağan Meclisi toplantısı gerçekleşti
Kepsut Belediye Başkanı ismail Cankuıl Belediye Başkan Adaylarını makamında kabul etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul 125. Yıl Yibo okulumuzda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliklerine katıldı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. yılı sebebi ile gerçekleştirilen anma töreni gerçekleştirildi
İlçemiz Doğalgaz çalışmaları hızla devam ediyor, Cumhuriyet meydanımızda tamamlanan başarılı testler sonucu meşalemizi yaktık. Vefalı Yurdumuza hayırlı olsun.