KEF ailesinin acı günü.

İlçemiz Osmaniye mahalle sakinlerimizden muhtarımız Hasan Kef’in değerli eşi Sadife Kef bugün Osmaniye mahallemizde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Kepsut Kaymakamı Murat Atıcı, Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul, ilçe Hakimi Sidar Demiroğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Jandarma Komutanı Yzb. Anıl Kosalı, Orman Şefi Dr. Fatih Yılmaz, ilçemiz mahalle muhtarlarımız ve sevenlerinin katıldığı cenaze namazının ardından defnedilen Merhume Sadife Kef için Allah’tan rahmet geride kalanları için sabırlılar diliyoruz.

Akçaköy mahallemizde Sena&Yavuz çiftinin düğün cemiyetlerine katılarak mutluluklarını paylaştık
Kızıloluk mahallemiz sakinlerinin Hıdrellez hayırlarına katıldık,
İlçemiz sakinlerinden Latif Acar'ın cenaze merasimine katıldık. Bu vesile ile kendisine rahmet geride kalanlarına başsağlığı diliyorum.
Balıkesir Ak Parti eski Mv Kasım Bostan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.
Polis teşkilatımızın kuruluşunun 174. Yıldönümü nedeniyle Belediyemizce ilçe Emniyet Personeli ve Kurum Amirlerimiz ile düzenlediğimiz etkinlikte bir araya geldik.
L tipi kapalı cezaevi müdürü Mustafa Yaşar ve ceza evi Bölük Komutanı jandarma Teğmen Kasımcan Kasımoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim
Baski Genel Müdürü Çemil Şahin ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlşkte toplantımızı gerçekleştirdik.
Balıkesir il Müftüsü sayın Ramazan Topcan ve ilçe Müftümüz Hayati Yelkovan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.
Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü sebebiyle ziyaretimizde bulunan ilçe Eminiyet Amir V. Abdulkadir Alçoban ve Emniyet personeline teşekkür ederim