Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı

Kepsut Belediye Başkanı CankulHayırlara Katıldı

Kepsut ilçesinde köy hayırları renkli geçiyor. Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, bu tür etkinliklerin Türk kültürünü yansıtan gelenek ve görenekler olduğunu söyledi.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul  Bektaşlar,Mehmetler,Durak,Tuzak,Gökköy,Bükdere mahallerinde düzenlenen hayırlara katıldılar. Belediye Başkanı İsmail Cankul annenlerin, anneler gününü kutlayarak kendilerine gül hediye etti.

Mahalle muhtarlarının ev sahipliğinde yapılan hayırlara çevre mahallelerden de çok sayıda vatandaş katılırken, etkinliklerde misafirlere çeşitli yemekler ikram edildi.

Ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Cankul, samimi ve güzel bir ortamda gerçekleşen bu tür etkinliklerin, toplumun birlik ve beraberliğine güç kattığını, Türk kültürünü yansıtan gelenek, görenek, töre ve inançların bu tür birlikteliklerle geleceğe taşınacağına inandığını kaydederek; “ Bu kültürleri yaşatmak çok önemlidir, bizden sonraki kuşaklara da bunu aktarmak bizim görevimizdir” dedi.

KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL TARIM VE ORMAN BAKANI BEKİR PAKDEMİRLİ'Yİ ZİYARET ETTİ.
19 Eylül Gaziler günü dolasıyla Atatürk Anıtına Gazilerimiz ile birlikte Çelenk bıraktık. Bu vesile ile Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyoruz.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, bütün gazilerin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutladı.
Kepsut Belediyesi, 2018-2019 eğitim yılıöncesinde yine güzel bir hizmete daha imza attı.
Belediye Başkanı İsmail'Cankul dan Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı
KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL YAPILAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Özge&İbrahim çiftinin düğün cemiyetlerine katılarak nikah akitlerini gerçekleştirdik. Yeni evlenen çiftlerimize ömür boyu mutluluklar dilerim. Bostan ve Ersöz ailelerine de hayırlı olsun.
İlçemiz Zübeyde Hanım Caddesinde sıcak asfalt çalışmaları ekiplerimiz tarafından hızla devam ediyor.
2018-2019 Eğitim ve öğretim yılı tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize hayırlı olsun.
KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL BANDIRMA GÜREŞLERİNE KATILDI