Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı

Kepsut Belediye Başkanı CankulHayırlara Katıldı

Kepsut ilçesinde köy hayırları renkli geçiyor. Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, bu tür etkinliklerin Türk kültürünü yansıtan gelenek ve görenekler olduğunu söyledi.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul  Bektaşlar,Mehmetler,Durak,Tuzak,Gökköy,Bükdere mahallerinde düzenlenen hayırlara katıldılar. Belediye Başkanı İsmail Cankul annenlerin, anneler gününü kutlayarak kendilerine gül hediye etti.

Mahalle muhtarlarının ev sahipliğinde yapılan hayırlara çevre mahallelerden de çok sayıda vatandaş katılırken, etkinliklerde misafirlere çeşitli yemekler ikram edildi.

Ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Cankul, samimi ve güzel bir ortamda gerçekleşen bu tür etkinliklerin, toplumun birlik ve beraberliğine güç kattığını, Türk kültürünü yansıtan gelenek, görenek, töre ve inançların bu tür birlikteliklerle geleceğe taşınacağına inandığını kaydederek; “ Bu kültürleri yaşatmak çok önemlidir, bizden sonraki kuşaklara da bunu aktarmak bizim görevimizdir” dedi.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı
KEPSUT HALK EĞİTİM MERKEZİ YILSONU SERGİSİ AÇILIŞI YAPILDI.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mayıs Ayı 2. Birleşimine katıldı.
Kepsut Anaokul öğrencilerinin Gösterileri büyük beğeni topladı.
Kepsut ilçesinde bir asırdır unutulmaya yüz tutan Yağcıbedir halısı dokuma kültürü yeniden canlanıyor
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Hotaşlar Mahallemizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle sohbet etti
Mahalle hayırlarına ziyaretler
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ilçemizde hızla devam etmekte olan Doğalgaz dağıtım çalışmalarını yerinde inceledi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerinden oluşan grup Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul’u makamında ziyaret etti.