Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı

Kepsut Belediye Başkanı CankulHayırlara Katıldı

Kepsut ilçesinde köy hayırları renkli geçiyor. Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, bu tür etkinliklerin Türk kültürünü yansıtan gelenek ve görenekler olduğunu söyledi.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul  Bektaşlar,Mehmetler,Durak,Tuzak,Gökköy,Bükdere mahallerinde düzenlenen hayırlara katıldılar. Belediye Başkanı İsmail Cankul annenlerin, anneler gününü kutlayarak kendilerine gül hediye etti.

Mahalle muhtarlarının ev sahipliğinde yapılan hayırlara çevre mahallelerden de çok sayıda vatandaş katılırken, etkinliklerde misafirlere çeşitli yemekler ikram edildi.

Ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Cankul, samimi ve güzel bir ortamda gerçekleşen bu tür etkinliklerin, toplumun birlik ve beraberliğine güç kattığını, Türk kültürünü yansıtan gelenek, görenek, töre ve inançların bu tür birlikteliklerle geleceğe taşınacağına inandığını kaydederek; “ Bu kültürleri yaşatmak çok önemlidir, bizden sonraki kuşaklara da bunu aktarmak bizim görevimizdir” dedi.

S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldı.
KEF ailesinin acı günü.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, oyunu Toki Konutlarında 1036 numaralı sandıkta kullandı.
Osmaniye mahallemiz yolu asfaltlama çalışmaları başladı
Hatice & Kazım Büyükçam çiftinin en mutlu günü.
Toprak Mahsülleri Ofisi Balıkesir Ajans Müdürü İrfan Cesur ve Personeli Zeynep Çetin Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti
lcemiz Noter katibesi Berrin Soyak Özkan'dan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı
KEPSUT HALK EĞİTİM MERKEZİ YILSONU SERGİSİ AÇILIŞI YAPILDI.