Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı

Kepsut Belediye Başkanı CankulHayırlara Katıldı

Kepsut ilçesinde köy hayırları renkli geçiyor. Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, bu tür etkinliklerin Türk kültürünü yansıtan gelenek ve görenekler olduğunu söyledi.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul  Bektaşlar,Mehmetler,Durak,Tuzak,Gökköy,Bükdere mahallerinde düzenlenen hayırlara katıldılar. Belediye Başkanı İsmail Cankul annenlerin, anneler gününü kutlayarak kendilerine gül hediye etti.

Mahalle muhtarlarının ev sahipliğinde yapılan hayırlara çevre mahallelerden de çok sayıda vatandaş katılırken, etkinliklerde misafirlere çeşitli yemekler ikram edildi.

Ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Cankul, samimi ve güzel bir ortamda gerçekleşen bu tür etkinliklerin, toplumun birlik ve beraberliğine güç kattığını, Türk kültürünü yansıtan gelenek, görenek, töre ve inançların bu tür birlikteliklerle geleceğe taşınacağına inandığını kaydederek; “ Bu kültürleri yaşatmak çok önemlidir, bizden sonraki kuşaklara da bunu aktarmak bizim görevimizdir” dedi.

.