KEPSUT HALK EĞİTİM MERKEZİ YILSONU SERGİSİ AÇILIŞI YAPILDI.

Kepsut Halk Eğitim merkezi Müdürlüğünce 2017-2018 yılı döneminde açılan kurslarda kursiyerlerce hazırlanan eser ve ürünler yılsonu sergisinde halkın beğenisine sunuldu.

Sergi açılışına Kepsut Kaymakamı Murat Atıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun eşi Didar Kafaoğlu, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Kepsut İlçe Jandarma Komutanı Anıl Kosalı, Kepsut İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Durmuş ve daire amirleri katıldı.
Sergi açılışını müteakip Halk Eğitim Müdürlüğünce açılan Okuma yazma kurslarını bitirenlere sertifikaları verildi. Daha sonra Didar Kafaoğlu halı tezgâhında Yağcıbedir halısı dokuyan kursiyerlerle birlikte halı tezgahında halı dokudu.

Sergilenen ürünlerden alışveriş yapan davetliler kursiyerlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Didar Kafaoğlu kursiyerlere hitaben ‘’ Kepsut Halk Eğitim Müdürlüğünün açmış olduğu kursların başarısını ve siz değerli kursiyerlerin ne kadar özverili çalıştıklarını gördüm. Halk eğitim Müdürlüğü Personelimizi, Hocalarımızı ve siz değerli Kursiyerlerimizi böyle güzel işler başardığınız için tebrik ediyorum ‘'

Akçaköy mahallemizde Sena&Yavuz çiftinin düğün cemiyetlerine katılarak mutluluklarını paylaştık
Kızıloluk mahallemiz sakinlerinin Hıdrellez hayırlarına katıldık,
İlçemiz sakinlerinden Latif Acar'ın cenaze merasimine katıldık. Bu vesile ile kendisine rahmet geride kalanlarına başsağlığı diliyorum.
Balıkesir Ak Parti eski Mv Kasım Bostan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.
Polis teşkilatımızın kuruluşunun 174. Yıldönümü nedeniyle Belediyemizce ilçe Emniyet Personeli ve Kurum Amirlerimiz ile düzenlediğimiz etkinlikte bir araya geldik.
L tipi kapalı cezaevi müdürü Mustafa Yaşar ve ceza evi Bölük Komutanı jandarma Teğmen Kasımcan Kasımoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim
Baski Genel Müdürü Çemil Şahin ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlşkte toplantımızı gerçekleştirdik.
Balıkesir il Müftüsü sayın Ramazan Topcan ve ilçe Müftümüz Hayati Yelkovan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.
Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü sebebiyle ziyaretimizde bulunan ilçe Eminiyet Amir V. Abdulkadir Alçoban ve Emniyet personeline teşekkür ederim