KEPSUT HALK EĞİTİM MERKEZİ YILSONU SERGİSİ AÇILIŞI YAPILDI.

Kepsut Halk Eğitim merkezi Müdürlüğünce 2017-2018 yılı döneminde açılan kurslarda kursiyerlerce hazırlanan eser ve ürünler yılsonu sergisinde halkın beğenisine sunuldu.

Sergi açılışına Kepsut Kaymakamı Murat Atıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun eşi Didar Kafaoğlu, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Kepsut İlçe Jandarma Komutanı Anıl Kosalı, Kepsut İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Durmuş ve daire amirleri katıldı.
Sergi açılışını müteakip Halk Eğitim Müdürlüğünce açılan Okuma yazma kurslarını bitirenlere sertifikaları verildi. Daha sonra Didar Kafaoğlu halı tezgâhında Yağcıbedir halısı dokuyan kursiyerlerle birlikte halı tezgahında halı dokudu.

Sergilenen ürünlerden alışveriş yapan davetliler kursiyerlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Didar Kafaoğlu kursiyerlere hitaben ‘’ Kepsut Halk Eğitim Müdürlüğünün açmış olduğu kursların başarısını ve siz değerli kursiyerlerin ne kadar özverili çalıştıklarını gördüm. Halk eğitim Müdürlüğü Personelimizi, Hocalarımızı ve siz değerli Kursiyerlerimizi böyle güzel işler başardığınız için tebrik ediyorum ‘'

Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mayıs Ayı 2. Birleşimine katıldı.
Kepsut Anaokul öğrencilerinin Gösterileri büyük beğeni topladı.
Kepsut ilçesinde bir asırdır unutulmaya yüz tutan Yağcıbedir halısı dokuma kültürü yeniden canlanıyor
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Hotaşlar Mahallemizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle sohbet etti
Mahalle hayırlarına ziyaretler
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ilçemizde hızla devam etmekte olan Doğalgaz dağıtım çalışmalarını yerinde inceledi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerinden oluşan grup Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul’u makamında ziyaret etti.