KEPSUT HALK EĞİTİM MERKEZİ YILSONU SERGİSİ AÇILIŞI YAPILDI.

Kepsut Halk Eğitim merkezi Müdürlüğünce 2017-2018 yılı döneminde açılan kurslarda kursiyerlerce hazırlanan eser ve ürünler yılsonu sergisinde halkın beğenisine sunuldu.

Sergi açılışına Kepsut Kaymakamı Murat Atıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun eşi Didar Kafaoğlu, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Kepsut İlçe Jandarma Komutanı Anıl Kosalı, Kepsut İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Durmuş ve daire amirleri katıldı.
Sergi açılışını müteakip Halk Eğitim Müdürlüğünce açılan Okuma yazma kurslarını bitirenlere sertifikaları verildi. Daha sonra Didar Kafaoğlu halı tezgâhında Yağcıbedir halısı dokuyan kursiyerlerle birlikte halı tezgahında halı dokudu.

Sergilenen ürünlerden alışveriş yapan davetliler kursiyerlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Didar Kafaoğlu kursiyerlere hitaben ‘’ Kepsut Halk Eğitim Müdürlüğünün açmış olduğu kursların başarısını ve siz değerli kursiyerlerin ne kadar özverili çalıştıklarını gördüm. Halk eğitim Müdürlüğü Personelimizi, Hocalarımızı ve siz değerli Kursiyerlerimizi böyle güzel işler başardığınız için tebrik ediyorum ‘'

S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldı.
KEF ailesinin acı günü.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, oyunu Toki Konutlarında 1036 numaralı sandıkta kullandı.
Osmaniye mahallemiz yolu asfaltlama çalışmaları başladı
Hatice & Kazım Büyükçam çiftinin en mutlu günü.
Toprak Mahsülleri Ofisi Balıkesir Ajans Müdürü İrfan Cesur ve Personeli Zeynep Çetin Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti
lcemiz Noter katibesi Berrin Soyak Özkan'dan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret.
Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı