Kepsut Anaokul öğrencilerinin Gösterileri büyük beğeni topladı.

İlçemiz Anaokulu 2017-2018 eğitim ve öğretim yılını düzenledikleri "Geleneksel Okul Öncesi Şenliği" ile taçlandırdı.
Bu yıl 6. düzenlenen şenliğe Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Haydar Aydın, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Güleç,  Kepsut İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Durmuş, Daire amirleri ve vatandaşların yoğun katılımı ile yapıldı.
Programın açılışında konuşma yapan Kepsut Anaokul'u müdüresi Fatma Demir ;"Okul öncesi eğitim çocukların zihinsel, bedensel, duygusal gelişimine, iyi alışkanlıklar kazanmasına, onların ilköğretime hazırlanmasına, topluma uyum sağlamasına yardımcı olur" sözlerini kaydetti.
Konuşmaların ardından minik öğrencilerin gösterileri ilgiyle izlendi.
Çocukların yapmış olduğu birbirinden güzel gösteriler, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Akçaköy mahallemizde Sena&Yavuz çiftinin düğün cemiyetlerine katılarak mutluluklarını paylaştık
Kızıloluk mahallemiz sakinlerinin Hıdrellez hayırlarına katıldık,
İlçemiz sakinlerinden Latif Acar'ın cenaze merasimine katıldık. Bu vesile ile kendisine rahmet geride kalanlarına başsağlığı diliyorum.
Balıkesir Ak Parti eski Mv Kasım Bostan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.
Polis teşkilatımızın kuruluşunun 174. Yıldönümü nedeniyle Belediyemizce ilçe Emniyet Personeli ve Kurum Amirlerimiz ile düzenlediğimiz etkinlikte bir araya geldik.
L tipi kapalı cezaevi müdürü Mustafa Yaşar ve ceza evi Bölük Komutanı jandarma Teğmen Kasımcan Kasımoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim
Baski Genel Müdürü Çemil Şahin ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlşkte toplantımızı gerçekleştirdik.
Balıkesir il Müftüsü sayın Ramazan Topcan ve ilçe Müftümüz Hayati Yelkovan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.
Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü sebebiyle ziyaretimizde bulunan ilçe Eminiyet Amir V. Abdulkadir Alçoban ve Emniyet personeline teşekkür ederim