Kepsut Anaokul öğrencilerinin Gösterileri büyük beğeni topladı.

İlçemiz Anaokulu 2017-2018 eğitim ve öğretim yılını düzenledikleri "Geleneksel Okul Öncesi Şenliği" ile taçlandırdı.
Bu yıl 6. düzenlenen şenliğe Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Haydar Aydın, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Güleç,  Kepsut İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Durmuş, Daire amirleri ve vatandaşların yoğun katılımı ile yapıldı.
Programın açılışında konuşma yapan Kepsut Anaokul'u müdüresi Fatma Demir ;"Okul öncesi eğitim çocukların zihinsel, bedensel, duygusal gelişimine, iyi alışkanlıklar kazanmasına, onların ilköğretime hazırlanmasına, topluma uyum sağlamasına yardımcı olur" sözlerini kaydetti.
Konuşmaların ardından minik öğrencilerin gösterileri ilgiyle izlendi.
Çocukların yapmış olduğu birbirinden güzel gösteriler, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldı.
KEF ailesinin acı günü.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, oyunu Toki Konutlarında 1036 numaralı sandıkta kullandı.
Osmaniye mahallemiz yolu asfaltlama çalışmaları başladı
Hatice & Kazım Büyükçam çiftinin en mutlu günü.
Toprak Mahsülleri Ofisi Balıkesir Ajans Müdürü İrfan Cesur ve Personeli Zeynep Çetin Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti
lcemiz Noter katibesi Berrin Soyak Özkan'dan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret.
Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı