Kepsut Anaokul öğrencilerinin Gösterileri büyük beğeni topladı.

İlçemiz Anaokulu 2017-2018 eğitim ve öğretim yılını düzenledikleri "Geleneksel Okul Öncesi Şenliği" ile taçlandırdı.
Bu yıl 6. düzenlenen şenliğe Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Haydar Aydın, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Güleç,  Kepsut İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Durmuş, Daire amirleri ve vatandaşların yoğun katılımı ile yapıldı.
Programın açılışında konuşma yapan Kepsut Anaokul'u müdüresi Fatma Demir ;"Okul öncesi eğitim çocukların zihinsel, bedensel, duygusal gelişimine, iyi alışkanlıklar kazanmasına, onların ilköğretime hazırlanmasına, topluma uyum sağlamasına yardımcı olur" sözlerini kaydetti.
Konuşmaların ardından minik öğrencilerin gösterileri ilgiyle izlendi.
Çocukların yapmış olduğu birbirinden güzel gösteriler, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Kepsut Anaokulu Öğrencileri Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret etti.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Başkan Cankul'u ziyaret etti.
125. Yıl YİBO Öğrencilerinden ziyaret
Şehrimize konfor güven ve yenilikler için hizmet etmeye devam ediyoruz.
Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan ziyaret
Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz Kasım Ayı Olağan Meclisi toplantısı gerçekleşti
Kepsut Belediye Başkanı ismail Cankuıl Belediye Başkan Adaylarını makamında kabul etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul 125. Yıl Yibo okulumuzda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliklerine katıldı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. yılı sebebi ile gerçekleştirilen anma töreni gerçekleştirildi
İlçemiz Doğalgaz çalışmaları hızla devam ediyor, Cumhuriyet meydanımızda tamamlanan başarılı testler sonucu meşalemizi yaktık. Vefalı Yurdumuza hayırlı olsun.