Kepsut Anaokul öğrencilerinin Gösterileri büyük beğeni topladı.

İlçemiz Anaokulu 2017-2018 eğitim ve öğretim yılını düzenledikleri "Geleneksel Okul Öncesi Şenliği" ile taçlandırdı.
Bu yıl 6. düzenlenen şenliğe Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Haydar Aydın, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Güleç,  Kepsut İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Durmuş, Daire amirleri ve vatandaşların yoğun katılımı ile yapıldı.
Programın açılışında konuşma yapan Kepsut Anaokul'u müdüresi Fatma Demir ;"Okul öncesi eğitim çocukların zihinsel, bedensel, duygusal gelişimine, iyi alışkanlıklar kazanmasına, onların ilköğretime hazırlanmasına, topluma uyum sağlamasına yardımcı olur" sözlerini kaydetti.
Konuşmaların ardından minik öğrencilerin gösterileri ilgiyle izlendi.
Çocukların yapmış olduğu birbirinden güzel gösteriler, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

.