Kepsut Anaokul öğrencilerinin Gösterileri büyük beğeni topladı.

İlçemiz Anaokulu 2017-2018 eğitim ve öğretim yılını düzenledikleri "Geleneksel Okul Öncesi Şenliği" ile taçlandırdı.
Bu yıl 6. düzenlenen şenliğe Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Haydar Aydın, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Güleç,  Kepsut İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Durmuş, Daire amirleri ve vatandaşların yoğun katılımı ile yapıldı.
Programın açılışında konuşma yapan Kepsut Anaokul'u müdüresi Fatma Demir ;"Okul öncesi eğitim çocukların zihinsel, bedensel, duygusal gelişimine, iyi alışkanlıklar kazanmasına, onların ilköğretime hazırlanmasına, topluma uyum sağlamasına yardımcı olur" sözlerini kaydetti.
Konuşmaların ardından minik öğrencilerin gösterileri ilgiyle izlendi.
Çocukların yapmış olduğu birbirinden güzel gösteriler, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı
KEPSUT HALK EĞİTİM MERKEZİ YILSONU SERGİSİ AÇILIŞI YAPILDI.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mayıs Ayı 2. Birleşimine katıldı.
Kepsut ilçesinde bir asırdır unutulmaya yüz tutan Yağcıbedir halısı dokuma kültürü yeniden canlanıyor
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Hotaşlar Mahallemizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle sohbet etti
Mahalle hayırlarına ziyaretler
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ilçemizde hızla devam etmekte olan Doğalgaz dağıtım çalışmalarını yerinde inceledi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerinden oluşan grup Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul’u makamında ziyaret etti.