23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerinden oluşan grup Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul’u makamında ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında 3.sınıf öğrencisi Cemal Kağan Koyuncu ve 2. Sınıf öğrencisi Elif Narin Kökçü Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul’un makam koltuğuna oturdu. Temsili Başkanlar, belediyenin yaptığı sosyal ve kültürel çalışmalar hakkında bilgi alarak, Kepsut Belediyesinin her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği ‘’Kitaplar Devletten Kırtasiyeler Belediyeden’’ projesi kapsamında  kendilerine verilen  kırtasiye malzemeleri ile okullara yapılan eğitim desteklerinden dolayı Belediye Başkanı İsmail Cankul’a teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı İsmail Cankul da öğrencilere hitaben;        ”Öncelikle ziyaretten ötürü başta okul yönetimine ve öğrencilere teşekkür ederim, öğretmen ve öğrencilerimizin taleplerini her zaman en kısa sürede yerine getirme gayretindeyiz çünkü siz çocuklarımızın geleceğimiz olduğunu biliyoruz. Sizlerin en iyi şartlarda eğitiminizi devam ettirmeniz ülkemizin ve Vefalı Yurt Kepsut’umuzun geleceği demek.’’ dedi.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ziyaretin sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Kepsut Anaokulu Öğrencileri Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret etti.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Başkan Cankul'u ziyaret etti.
125. Yıl YİBO Öğrencilerinden ziyaret
Şehrimize konfor güven ve yenilikler için hizmet etmeye devam ediyoruz.
Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan ziyaret
Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz Kasım Ayı Olağan Meclisi toplantısı gerçekleşti
Kepsut Belediye Başkanı ismail Cankuıl Belediye Başkan Adaylarını makamında kabul etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul 125. Yıl Yibo okulumuzda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliklerine katıldı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. yılı sebebi ile gerçekleştirilen anma töreni gerçekleştirildi
İlçemiz Doğalgaz çalışmaları hızla devam ediyor, Cumhuriyet meydanımızda tamamlanan başarılı testler sonucu meşalemizi yaktık. Vefalı Yurdumuza hayırlı olsun.