23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerinden oluşan grup Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul’u makamında ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında 3.sınıf öğrencisi Cemal Kağan Koyuncu ve 2. Sınıf öğrencisi Elif Narin Kökçü Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul’un makam koltuğuna oturdu. Temsili Başkanlar, belediyenin yaptığı sosyal ve kültürel çalışmalar hakkında bilgi alarak, Kepsut Belediyesinin her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği ‘’Kitaplar Devletten Kırtasiyeler Belediyeden’’ projesi kapsamında  kendilerine verilen  kırtasiye malzemeleri ile okullara yapılan eğitim desteklerinden dolayı Belediye Başkanı İsmail Cankul’a teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı İsmail Cankul da öğrencilere hitaben;        ”Öncelikle ziyaretten ötürü başta okul yönetimine ve öğrencilere teşekkür ederim, öğretmen ve öğrencilerimizin taleplerini her zaman en kısa sürede yerine getirme gayretindeyiz çünkü siz çocuklarımızın geleceğimiz olduğunu biliyoruz. Sizlerin en iyi şartlarda eğitiminizi devam ettirmeniz ülkemizin ve Vefalı Yurt Kepsut’umuzun geleceği demek.’’ dedi.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ziyaretin sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Akçaköy mahallemizde Sena&Yavuz çiftinin düğün cemiyetlerine katılarak mutluluklarını paylaştık
Kızıloluk mahallemiz sakinlerinin Hıdrellez hayırlarına katıldık,
İlçemiz sakinlerinden Latif Acar'ın cenaze merasimine katıldık. Bu vesile ile kendisine rahmet geride kalanlarına başsağlığı diliyorum.
Balıkesir Ak Parti eski Mv Kasım Bostan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.
Polis teşkilatımızın kuruluşunun 174. Yıldönümü nedeniyle Belediyemizce ilçe Emniyet Personeli ve Kurum Amirlerimiz ile düzenlediğimiz etkinlikte bir araya geldik.
L tipi kapalı cezaevi müdürü Mustafa Yaşar ve ceza evi Bölük Komutanı jandarma Teğmen Kasımcan Kasımoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim
Baski Genel Müdürü Çemil Şahin ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlşkte toplantımızı gerçekleştirdik.
Balıkesir il Müftüsü sayın Ramazan Topcan ve ilçe Müftümüz Hayati Yelkovan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.
Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü sebebiyle ziyaretimizde bulunan ilçe Eminiyet Amir V. Abdulkadir Alçoban ve Emniyet personeline teşekkür ederim