23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerinden oluşan grup Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul’u makamında ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında 3.sınıf öğrencisi Cemal Kağan Koyuncu ve 2. Sınıf öğrencisi Elif Narin Kökçü Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul’un makam koltuğuna oturdu. Temsili Başkanlar, belediyenin yaptığı sosyal ve kültürel çalışmalar hakkında bilgi alarak, Kepsut Belediyesinin her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği ‘’Kitaplar Devletten Kırtasiyeler Belediyeden’’ projesi kapsamında  kendilerine verilen  kırtasiye malzemeleri ile okullara yapılan eğitim desteklerinden dolayı Belediye Başkanı İsmail Cankul’a teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı İsmail Cankul da öğrencilere hitaben;        ”Öncelikle ziyaretten ötürü başta okul yönetimine ve öğrencilere teşekkür ederim, öğretmen ve öğrencilerimizin taleplerini her zaman en kısa sürede yerine getirme gayretindeyiz çünkü siz çocuklarımızın geleceğimiz olduğunu biliyoruz. Sizlerin en iyi şartlarda eğitiminizi devam ettirmeniz ülkemizin ve Vefalı Yurt Kepsut’umuzun geleceği demek.’’ dedi.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ziyaretin sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldı.
KEF ailesinin acı günü.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, oyunu Toki Konutlarında 1036 numaralı sandıkta kullandı.
Osmaniye mahallemiz yolu asfaltlama çalışmaları başladı
Hatice & Kazım Büyükçam çiftinin en mutlu günü.
Toprak Mahsülleri Ofisi Balıkesir Ajans Müdürü İrfan Cesur ve Personeli Zeynep Çetin Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti
lcemiz Noter katibesi Berrin Soyak Özkan'dan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret.
Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı