23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerinden oluşan grup Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul’u makamında ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında 3.sınıf öğrencisi Cemal Kağan Koyuncu ve 2. Sınıf öğrencisi Elif Narin Kökçü Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul’un makam koltuğuna oturdu. Temsili Başkanlar, belediyenin yaptığı sosyal ve kültürel çalışmalar hakkında bilgi alarak, Kepsut Belediyesinin her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği ‘’Kitaplar Devletten Kırtasiyeler Belediyeden’’ projesi kapsamında  kendilerine verilen  kırtasiye malzemeleri ile okullara yapılan eğitim desteklerinden dolayı Belediye Başkanı İsmail Cankul’a teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı İsmail Cankul da öğrencilere hitaben;        ”Öncelikle ziyaretten ötürü başta okul yönetimine ve öğrencilere teşekkür ederim, öğretmen ve öğrencilerimizin taleplerini her zaman en kısa sürede yerine getirme gayretindeyiz çünkü siz çocuklarımızın geleceğimiz olduğunu biliyoruz. Sizlerin en iyi şartlarda eğitiminizi devam ettirmeniz ülkemizin ve Vefalı Yurt Kepsut’umuzun geleceği demek.’’ dedi.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ziyaretin sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL TARIM VE ORMAN BAKANI BEKİR PAKDEMİRLİ'Yİ ZİYARET ETTİ.
19 Eylül Gaziler günü dolasıyla Atatürk Anıtına Gazilerimiz ile birlikte Çelenk bıraktık. Bu vesile ile Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyoruz.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, bütün gazilerin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutladı.
Kepsut Belediyesi, 2018-2019 eğitim yılıöncesinde yine güzel bir hizmete daha imza attı.
Belediye Başkanı İsmail'Cankul dan Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı
KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL YAPILAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Özge&İbrahim çiftinin düğün cemiyetlerine katılarak nikah akitlerini gerçekleştirdik. Yeni evlenen çiftlerimize ömür boyu mutluluklar dilerim. Bostan ve Ersöz ailelerine de hayırlı olsun.
İlçemiz Zübeyde Hanım Caddesinde sıcak asfalt çalışmaları ekiplerimiz tarafından hızla devam ediyor.
2018-2019 Eğitim ve öğretim yılı tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize hayırlı olsun.
KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL BANDIRMA GÜREŞLERİNE KATILDI