Tüm hemşehrilerimizin faydalanabileceği ücretsiz internet ilçemize hayırlı olsun.

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'dan ilçemize bir ilk daha.
İlçemize hizmetlerin en iyisini ve en yenisini kazandırmaya devam eden Başkan Cankul ilçemiz merkezinde Yenice mahalalle, Kapalı Pazar Yeri ve Cumhuriyet meydanlarında hizmete açılan ücretsiz Wifi internet hizmetini ilçemize kazandırdı.
Tüm hemşehrilerimizin faydalanabileceği ücretsiz internet ilçemize hayırlı olsun.

KEPSUT BELEDİYESİ ÜCRETSİZ WİFİ HİZMETİ

1-TELEFONUMUZDAN WİFİ'Yİ AÇIYORUZ
2-KepsutBldWifi Yİ SEÇİYORUZ
3-OTORUM AÇMAK İÇİN TARAYICIYI AÇIYORUZ
4-TELEFON NUMARAMIZI VE KENDİ BELİRLEDİĞİMİZ 6 HANELİ ŞİFREMİZİ GİRİYORUZ
5-YENİ KULLANICI İÇİN CEP TELEFONUMZA GELEN ONAY KODUNU GİRİYORUZ
6-ONAY KODU GİRİLDİKTEN SONRA YENİ KULLANICI OLUŞTURULDU UYARISI GELİYOR
7-İLK BAŞTA GİRDİĞİMİZ TELEFON NUMARAMIZ VE KENDİ BELİRLEDİĞİMİZ ŞİFRE İLE GİRİŞ YAPIYORUZ
8-İLK GİRİŞTE BU BİLGİLER GİRİLDİKTEN SONRA SONRAKİ KULLANIMLARDA AYNI TELEFON NUMARASI VE ŞİFREYİ KULLANIYORUZ.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/bbh_xNhbPRI" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldı.
KEF ailesinin acı günü.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, oyunu Toki Konutlarında 1036 numaralı sandıkta kullandı.
Osmaniye mahallemiz yolu asfaltlama çalışmaları başladı
Hatice & Kazım Büyükçam çiftinin en mutlu günü.
Toprak Mahsülleri Ofisi Balıkesir Ajans Müdürü İrfan Cesur ve Personeli Zeynep Çetin Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti
lcemiz Noter katibesi Berrin Soyak Özkan'dan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret.
Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı