Tüm hemşehrilerimizin faydalanabileceği ücretsiz internet ilçemize hayırlı olsun.

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'dan ilçemize bir ilk daha.
İlçemize hizmetlerin en iyisini ve en yenisini kazandırmaya devam eden Başkan Cankul ilçemiz merkezinde Yenice mahalalle, Kapalı Pazar Yeri ve Cumhuriyet meydanlarında hizmete açılan ücretsiz Wifi internet hizmetini ilçemize kazandırdı.
Tüm hemşehrilerimizin faydalanabileceği ücretsiz internet ilçemize hayırlı olsun.

KEPSUT BELEDİYESİ ÜCRETSİZ WİFİ HİZMETİ

1-TELEFONUMUZDAN WİFİ'Yİ AÇIYORUZ
2-KepsutBldWifi Yİ SEÇİYORUZ
3-OTORUM AÇMAK İÇİN TARAYICIYI AÇIYORUZ
4-TELEFON NUMARAMIZI VE KENDİ BELİRLEDİĞİMİZ 6 HANELİ ŞİFREMİZİ GİRİYORUZ
5-YENİ KULLANICI İÇİN CEP TELEFONUMZA GELEN ONAY KODUNU GİRİYORUZ
6-ONAY KODU GİRİLDİKTEN SONRA YENİ KULLANICI OLUŞTURULDU UYARISI GELİYOR
7-İLK BAŞTA GİRDİĞİMİZ TELEFON NUMARAMIZ VE KENDİ BELİRLEDİĞİMİZ ŞİFRE İLE GİRİŞ YAPIYORUZ
8-İLK GİRİŞTE BU BİLGİLER GİRİLDİKTEN SONRA SONRAKİ KULLANIMLARDA AYNI TELEFON NUMARASI VE ŞİFREYİ KULLANIYORUZ.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/bbh_xNhbPRI" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Kepsut Anaokulu Öğrencileri Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret etti.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Başkan Cankul'u ziyaret etti.
125. Yıl YİBO Öğrencilerinden ziyaret
Şehrimize konfor güven ve yenilikler için hizmet etmeye devam ediyoruz.
Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan ziyaret
Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz Kasım Ayı Olağan Meclisi toplantısı gerçekleşti
Kepsut Belediye Başkanı ismail Cankuıl Belediye Başkan Adaylarını makamında kabul etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul 125. Yıl Yibo okulumuzda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliklerine katıldı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. yılı sebebi ile gerçekleştirilen anma töreni gerçekleştirildi
İlçemiz Doğalgaz çalışmaları hızla devam ediyor, Cumhuriyet meydanımızda tamamlanan başarılı testler sonucu meşalemizi yaktık. Vefalı Yurdumuza hayırlı olsun.