Tüm hemşehrilerimizin faydalanabileceği ücretsiz internet ilçemize hayırlı olsun.

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'dan ilçemize bir ilk daha.
İlçemize hizmetlerin en iyisini ve en yenisini kazandırmaya devam eden Başkan Cankul ilçemiz merkezinde Yenice mahalalle, Kapalı Pazar Yeri ve Cumhuriyet meydanlarında hizmete açılan ücretsiz Wifi internet hizmetini ilçemize kazandırdı.
Tüm hemşehrilerimizin faydalanabileceği ücretsiz internet ilçemize hayırlı olsun.

KEPSUT BELEDİYESİ ÜCRETSİZ WİFİ HİZMETİ

1-TELEFONUMUZDAN WİFİ'Yİ AÇIYORUZ
2-KepsutBldWifi Yİ SEÇİYORUZ
3-OTORUM AÇMAK İÇİN TARAYICIYI AÇIYORUZ
4-TELEFON NUMARAMIZI VE KENDİ BELİRLEDİĞİMİZ 6 HANELİ ŞİFREMİZİ GİRİYORUZ
5-YENİ KULLANICI İÇİN CEP TELEFONUMZA GELEN ONAY KODUNU GİRİYORUZ
6-ONAY KODU GİRİLDİKTEN SONRA YENİ KULLANICI OLUŞTURULDU UYARISI GELİYOR
7-İLK BAŞTA GİRDİĞİMİZ TELEFON NUMARAMIZ VE KENDİ BELİRLEDİĞİMİZ ŞİFRE İLE GİRİŞ YAPIYORUZ
8-İLK GİRİŞTE BU BİLGİLER GİRİLDİKTEN SONRA SONRAKİ KULLANIMLARDA AYNI TELEFON NUMARASI VE ŞİFREYİ KULLANIYORUZ.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/bbh_xNhbPRI" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Akçaköy mahallemizde Sena&Yavuz çiftinin düğün cemiyetlerine katılarak mutluluklarını paylaştık
Kızıloluk mahallemiz sakinlerinin Hıdrellez hayırlarına katıldık,
İlçemiz sakinlerinden Latif Acar'ın cenaze merasimine katıldık. Bu vesile ile kendisine rahmet geride kalanlarına başsağlığı diliyorum.
Balıkesir Ak Parti eski Mv Kasım Bostan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.
Polis teşkilatımızın kuruluşunun 174. Yıldönümü nedeniyle Belediyemizce ilçe Emniyet Personeli ve Kurum Amirlerimiz ile düzenlediğimiz etkinlikte bir araya geldik.
L tipi kapalı cezaevi müdürü Mustafa Yaşar ve ceza evi Bölük Komutanı jandarma Teğmen Kasımcan Kasımoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim
Baski Genel Müdürü Çemil Şahin ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlşkte toplantımızı gerçekleştirdik.
Balıkesir il Müftüsü sayın Ramazan Topcan ve ilçe Müftümüz Hayati Yelkovan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.
Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü sebebiyle ziyaretimizde bulunan ilçe Eminiyet Amir V. Abdulkadir Alçoban ve Emniyet personeline teşekkür ederim