Her geçen gün artan sevgi

Her geçen gün artan sevgi.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul ilçemiz pazar yerinde hemşehrilerimiz ile geleneksel hale gelen buluşmasını bugünde bırakmadı.
Hez zaman, her fırsatta hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek onlarla hüzünlenen onlarla dertlenen Kepsut belediye başkanı İsmail Cankul pazar yerinde hemşehrilerimiz ile buluşmasında "Bizim sevdamız memleketimiz, hemşehrilerimiz, bizim derdimiz hizmet bizim derdimiz Kepsut, hiç bir zaman makam koltuk sevdamız olmadı çünkü biz bu topraklarda bu insanların içinden geldik." sözlerini kaydetti.

Kepsut ilçesinde düzenlenen yağlı güreşler nefes kesti.
S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldı.
KEF ailesinin acı günü.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, oyunu Toki Konutlarında 1036 numaralı sandıkta kullandı.
Osmaniye mahallemiz yolu asfaltlama çalışmaları başladı
Hatice & Kazım Büyükçam çiftinin en mutlu günü.
Toprak Mahsülleri Ofisi Balıkesir Ajans Müdürü İrfan Cesur ve Personeli Zeynep Çetin Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti
lcemiz Noter katibesi Berrin Soyak Özkan'dan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret.
Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı