Her geçen gün artan sevgi

Her geçen gün artan sevgi.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul ilçemiz pazar yerinde hemşehrilerimiz ile geleneksel hale gelen buluşmasını bugünde bırakmadı.
Hez zaman, her fırsatta hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek onlarla hüzünlenen onlarla dertlenen Kepsut belediye başkanı İsmail Cankul pazar yerinde hemşehrilerimiz ile buluşmasında "Bizim sevdamız memleketimiz, hemşehrilerimiz, bizim derdimiz hizmet bizim derdimiz Kepsut, hiç bir zaman makam koltuk sevdamız olmadı çünkü biz bu topraklarda bu insanların içinden geldik." sözlerini kaydetti.

Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı
KEPSUT HALK EĞİTİM MERKEZİ YILSONU SERGİSİ AÇILIŞI YAPILDI.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mayıs Ayı 2. Birleşimine katıldı.
Kepsut Anaokul öğrencilerinin Gösterileri büyük beğeni topladı.
Kepsut ilçesinde bir asırdır unutulmaya yüz tutan Yağcıbedir halısı dokuma kültürü yeniden canlanıyor
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Hotaşlar Mahallemizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle sohbet etti
Mahalle hayırlarına ziyaretler
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ilçemizde hızla devam etmekte olan Doğalgaz dağıtım çalışmalarını yerinde inceledi