Acartabak Ailesinin acı günü.

Burhaniye ilçemizden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Levent Acartabak'ın eşi Nurşen Acartabak vefast etti.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul ve Kepsut Belediyesi meclis üyemiz Soner Filiz bugün Burhaniye'de ikindi namazına müteakıben kılınan cenaze namazına katılarak aileye taziye ziyaretinde bulundular.

Merhume Nurşen Acartabak için Allah'tan Rahmet geride kalanları için sabırlıklar diliyoruz.

Kepsut ilçesinde düzenlenen yağlı güreşler nefes kesti.
S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldı.
KEF ailesinin acı günü.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, oyunu Toki Konutlarında 1036 numaralı sandıkta kullandı.
Osmaniye mahallemiz yolu asfaltlama çalışmaları başladı
Hatice & Kazım Büyükçam çiftinin en mutlu günü.
Toprak Mahsülleri Ofisi Balıkesir Ajans Müdürü İrfan Cesur ve Personeli Zeynep Çetin Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti
lcemiz Noter katibesi Berrin Soyak Özkan'dan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret.
Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı