Acartabak Ailesinin acı günü.

Burhaniye ilçemizden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Levent Acartabak'ın eşi Nurşen Acartabak vefast etti.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul ve Kepsut Belediyesi meclis üyemiz Soner Filiz bugün Burhaniye'de ikindi namazına müteakıben kılınan cenaze namazına katılarak aileye taziye ziyaretinde bulundular.

Merhume Nurşen Acartabak için Allah'tan Rahmet geride kalanları için sabırlıklar diliyoruz.

Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı
KEPSUT HALK EĞİTİM MERKEZİ YILSONU SERGİSİ AÇILIŞI YAPILDI.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mayıs Ayı 2. Birleşimine katıldı.
Kepsut Anaokul öğrencilerinin Gösterileri büyük beğeni topladı.
Kepsut ilçesinde bir asırdır unutulmaya yüz tutan Yağcıbedir halısı dokuma kültürü yeniden canlanıyor
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Hotaşlar Mahallemizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle sohbet etti
Mahalle hayırlarına ziyaretler
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ilçemizde hızla devam etmekte olan Doğalgaz dağıtım çalışmalarını yerinde inceledi