Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve doğalgaz dağıtım şirketi yetkilileri belediye binasında bir araya geldi.

Doğalgaz dağıtım hizmetlerinden sorumlu doğalgaz şirketi bölge müdürü Ferhat Öztürk ve beraberindeki heyet Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u makamında ziyaret ederek, yapılması planlanan doğalgaz dağıtım hattı ve sürecin işleyişi konusunda bilgi ve fikir alışverişinde bulundu.
Başkan Cankul, Doğalgaz çalışmalarınız için Aksa Balıkesir doğalgaz dağıtım müdür ve mütahit firmayla birlikte ilçemizde yakında başlanacak olan doğal gazla için bilgi alışverişinde bulunduk. "İlçemizde yaşayan hemşerilerimizin doğal gaza kavuşması adına çok önemli bir adımı gerçekleştirmiş oluyoruz. Doğalgazın vatandaşlarımızın yaşam standardını yükseltecektir. Bugün ilçe olarak hayalini kurduğumuz ve büyük emek harcadığımız doğalgaz için ilk adımı attık ve Çalışmalara başladık." dedi.

Akçaköy mahallemizde Karakobak ve Aydın ailelerinin düğün cemiyetlerine katılarak mutluluklarını paylaştık.
BBB Genel sekreter yardımcısı Cemil Şahin ile Sedde Boyu projesi çalışma alanını incelemede bulunduk
Ekiplerimizin çalışmaları ilçemizin dört biryanında devam ediyor,
İlçemize kazandırdığımız Doğalgaz projemiz tüm hızıyla devam ediyor.
İlçemize bir büyük proje daha kazandırmanın heycanını yaşıyoruz
Susurluk ilçemizde Mehtap İclal & Enes Kural çiftinin nikah törenlerine katılarak nikah şahitliği ile bu mutlu günlerine iştirak ettik
Büşra & Mehmet Kolas çiftinin cemiyetine katılarak bu mutlu günlerinde yanlarında olduk. Kendilerine bir ömür boyu saadet ve mutluluklar diliyorum.
Sabah namazını İlçe Müftümüz Hayati Yelkovan ve gençlerimiz ile birlite kıldıktan sonra hep birlikte kahvaltı yaptık.
İlçemiz Müftülüğü tarafından hazırlanan “Camiler ve Din görevlileri haftası” münasebetiyle Balıkesir Müftümüz Ramazan Topcan’ın konuşmacı olarak katıldığı programa İlçe Kaymakamımız Murat Atıcı ve Ak Parti ilçe Başkanımız Mehmet Yılmaz ile birlikte katıldık.
İlçemiz Yenice Mahallemizde asfaltlanan ve asfaltlama yapılacak olan yerlerin çalışmalarını inceledik ve hemşehrilerimiz ile yapılan çalışmaları değerlendirdik.