Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve doğalgaz dağıtım şirketi yetkilileri belediye binasında bir araya geldi.

Doğalgaz dağıtım hizmetlerinden sorumlu doğalgaz şirketi bölge müdürü Ferhat Öztürk ve beraberindeki heyet Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u makamında ziyaret ederek, yapılması planlanan doğalgaz dağıtım hattı ve sürecin işleyişi konusunda bilgi ve fikir alışverişinde bulundu.
Başkan Cankul, Doğalgaz çalışmalarınız için Aksa Balıkesir doğalgaz dağıtım müdür ve mütahit firmayla birlikte ilçemizde yakında başlanacak olan doğal gazla için bilgi alışverişinde bulunduk. "İlçemizde yaşayan hemşerilerimizin doğal gaza kavuşması adına çok önemli bir adımı gerçekleştirmiş oluyoruz. Doğalgazın vatandaşlarımızın yaşam standardını yükseltecektir. Bugün ilçe olarak hayalini kurduğumuz ve büyük emek harcadığımız doğalgaz için ilk adımı attık ve Çalışmalara başladık." dedi.

Kepsut ilçesinde düzenlenen yağlı güreşler nefes kesti.
S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldı.
KEF ailesinin acı günü.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, oyunu Toki Konutlarında 1036 numaralı sandıkta kullandı.
Osmaniye mahallemiz yolu asfaltlama çalışmaları başladı
Hatice & Kazım Büyükçam çiftinin en mutlu günü.
Toprak Mahsülleri Ofisi Balıkesir Ajans Müdürü İrfan Cesur ve Personeli Zeynep Çetin Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti
lcemiz Noter katibesi Berrin Soyak Özkan'dan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret.
Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı