Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve doğalgaz dağıtım şirketi yetkilileri belediye binasında bir araya geldi.

Doğalgaz dağıtım hizmetlerinden sorumlu doğalgaz şirketi bölge müdürü Ferhat Öztürk ve beraberindeki heyet Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u makamında ziyaret ederek, yapılması planlanan doğalgaz dağıtım hattı ve sürecin işleyişi konusunda bilgi ve fikir alışverişinde bulundu.
Başkan Cankul, Doğalgaz çalışmalarınız için Aksa Balıkesir doğalgaz dağıtım müdür ve mütahit firmayla birlikte ilçemizde yakında başlanacak olan doğal gazla için bilgi alışverişinde bulunduk. "İlçemizde yaşayan hemşerilerimizin doğal gaza kavuşması adına çok önemli bir adımı gerçekleştirmiş oluyoruz. Doğalgazın vatandaşlarımızın yaşam standardını yükseltecektir. Bugün ilçe olarak hayalini kurduğumuz ve büyük emek harcadığımız doğalgaz için ilk adımı attık ve Çalışmalara başladık." dedi.

.