Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve doğalgaz dağıtım şirketi yetkilileri belediye binasında bir araya geldi.

Doğalgaz dağıtım hizmetlerinden sorumlu doğalgaz şirketi bölge müdürü Ferhat Öztürk ve beraberindeki heyet Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u makamında ziyaret ederek, yapılması planlanan doğalgaz dağıtım hattı ve sürecin işleyişi konusunda bilgi ve fikir alışverişinde bulundu.
Başkan Cankul, Doğalgaz çalışmalarınız için Aksa Balıkesir doğalgaz dağıtım müdür ve mütahit firmayla birlikte ilçemizde yakında başlanacak olan doğal gazla için bilgi alışverişinde bulunduk. "İlçemizde yaşayan hemşerilerimizin doğal gaza kavuşması adına çok önemli bir adımı gerçekleştirmiş oluyoruz. Doğalgazın vatandaşlarımızın yaşam standardını yükseltecektir. Bugün ilçe olarak hayalini kurduğumuz ve büyük emek harcadığımız doğalgaz için ilk adımı attık ve Çalışmalara başladık." dedi.

Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı
KEPSUT HALK EĞİTİM MERKEZİ YILSONU SERGİSİ AÇILIŞI YAPILDI.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mayıs Ayı 2. Birleşimine katıldı.
Kepsut Anaokul öğrencilerinin Gösterileri büyük beğeni topladı.
Kepsut ilçesinde bir asırdır unutulmaya yüz tutan Yağcıbedir halısı dokuma kültürü yeniden canlanıyor
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Hotaşlar Mahallemizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle sohbet etti
Mahalle hayırlarına ziyaretler
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ilçemizde hızla devam etmekte olan Doğalgaz dağıtım çalışmalarını yerinde inceledi